Superliga Romaniei Elias Charalambous nu vrea să îl piardă pe Vlad Chiricheş, fundaşul căruia Gigi Becali vrea să îi rezilieze contractul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a anunţat că îi va propune lui Vlad Chiricheş rezilierea contractului, dar şi că îi va propune să facă parte din staff. Elias Charalambous îl consideră, însă, un om important pe Chiricheş. 



”Am auzit ce a spus patronul. Știți, Chiricheș e un nume imens în România. A făcut lucruri mărețe alături de club. Am mai spus-o, este foarte important în vestiar, prin personalitatea sa, prin cunoștințele sale, experiența.

Este un jucător pe care îl respect enorm. Nu am vorbit încă, dar Chiricheș este concentrat și singurul lucru pe care îl face acum e să se pregătească pentru meci”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă, de dinaintea meciului cu UTA.

"Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dau banii la zi şi să închidem contractul. Eu aşa vreau. Dacă vrea să rămână... E respectul pentru el, să rămână în club, să lucreze în club. E un om prea bun, prea deştept, deci să fie cu noi în staff. 

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, nu pot explica. Şi accidentările... Dar să dai direct pasă la adversar, asta te poate nenoroci. Dacă luam golul ăla, eram la revedere", a declarat Gigi Becali. 

După meciul de la Sibiu, cu Hermanstadt, pierdut de FCSB cu 2-0, Gigi Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a anunţat că e posibil ca Vlad Chiricheş să se retragă din activitate.

"Jucătorii și-au acceptat criticile. Un gest făcut de Chiricheș, cred că se retrage, părerea mea, nu știu. Nu a fost ultimul meci al lui, dar era foarte dezamăgit. Să mă ierte Dumnezeu, dar nici nu are cu cine să joace.

A greșit el pasa aia… parcă suntem mai puțini cu 4 pe teren. Nu au atitudine și nu cred că lucrurile se vor schimba. Eu nu pot să mai țin suporterii în frâu”, a explicat Gheorghe Mustață.

FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League, după ce a trecut de Lask Linz în playoff, scor 2-1 la general. 

Iată adversarii FCSB-ului: 

Glasgow Rangers - deplasare 

Manchester United - acasă

PAOK Salonic - deplasare

Olympiacos Pireu - acasă

Midtjylland - acasă

Qarabag - deplasare

Hoffenheim - deplasare

FK RFS - acasă

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel