Fotbal Elias Charalambous nu respectă dorinţa lui Gigi Becali. FCSB are un jucător U21 pe teren la Supercupă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali a anunţat că FCSB nu va folosi niciun jucător U21 la Supercupa României, ca formă de protest la regula U21. 



Elias Charalambous nu a vrut, însă, să rişte o înfrângere cu 3-0 la masa verde şi îl trimite din primul minut pe teren pe Eduard Radaslavescu, unul dintre cei mai criticaţi jucători ai FCSB-ului în sezonul trecut. 

"Radaslavescu este jucătorul U21, din ce am văzut eu în treacăt pe foaia de joc, care încă nu a fost dată oficial", a declarat Viorel Grigoroiu, jurnalist Digisport. 

Iată echipele oficiale: 

FCSB: 99. Vlad – 20. Antwi, 5. Dawa, 21. Chiricheș-cpt., 33. Radunovic – 16. Lixandru, 42. Alhassan – 15. Ștefănescu, 25. Băluță, 17. Radaslavescu – 11. Miculescu. Antrenor: Elias Charalambous
Rezerve: 1. Udrea – 2. Crețu, 3. Panțîru, 6. Haruț, 12. Kiki, 18. Edjouma, 19. Daniel Popa, 22. Toma, 29. Musi, 30. Ngezana, 70. Luis Phelipe, 98. David Popa

CORVINUL: 12. Lefter – 13. Iacob, 6. Lică, 30. Manolache, 98. Velisar – 97. Hrezdac, 31. Ubbink – 19. Pîrvulescu, 10. Neacșa-cpt., 11. Rodrigues – 9. Buș. Antrenor: Florin Maxim
Rezerve: 22. Blaga – 3. Pop, 7. Lupu, 8. Bradu, 14. Hergheligiu, 20. Gîrbiță, 23. Cărăruș, 27. Câmpan, 33. Chindriș

Gigi Becali anunţase că FCSB nu va folosi jucători U21 la Supercupă 

"Pe mine mă interesează un singur lucru. Pe mine lasă-mă în pace. Nu abuza că România e o țară mai slabă și că oamenii sunt mai naivi. Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câștig bani, vreau Liga Campionilor. Federația mă oprește.

Eu fac ce zice Burleanu după ce am băgat milioane? Cum adică să joc eu cu U21? Burleanu pierde, câștigă, ia bani. Îmi dă Burleanu mie ceva? Am înțeles că o să dea pe copii și juniori. Dă de la Guvern sau de la UEFA. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21.

M-au amăgit. M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru că nu mai jucăm cu U21. Care lege? Este o lege care e Stalin. Stalin a furat puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei. Ei nu văd că nu mai merg astea. Nu mai merge așa. Tirania de a folosi votul majorității împotria minorității. Așa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experiența mea de echipă. Să fac selecția mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor și am 3-4 meciuri înainte.

Așa am vorbit. Am avut încredere, dar nu s-a mai făcut nimic. Acum eu ce fac? Nu am vrut să forțez. Să vadă că eu caut pacea, pe mine nu mă interesează ce prime luați, vreau să mă lăsați pe mine și pe familia mea în pace. .", a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel