Liga Campionilor Elias Charalambous îşi avertizează jucătorii înainte de FCSB - Sparta Praga: Trebuie să ne pregătim pentru orice

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB joacă meciul decisiv pentru calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor cu Sparta Praga. În tur, scorul a fost 1-1. Elias Charalambous îşi avertizează jucătorii înainte de meciul retur. 



”Știm că va fi o partidă grea, ne-am pregătit pentru un meci dificil, am analizat adversarul și îi cunoaștem mai bune după primul meci. Vom da totul pentru a ne califica, ăsta este obiectivul pentru mâine. Știm că stadionul va fi plin, asta va fi diferența față de primul joc. Sunt sigur că fanii ne vor susține din primul până în ultimul minut. Sper că vor fi fericiți după joc.

Suntem pregătiți pentru orice situație. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cu siguranță ne-am gândit la orice scenariu și suntem pregătiți pentru orice situație.

Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Elias Charalambous. 

Presa cehă spune că e cel mai greu test al Spartei Praga din acest sezon 

”Jucătorii Spartei înfruntă cea mai mare provocare a sezonului de până acum. Primul meci s-a terminat la egalitate, scor 1-1, așa că echipa românească se află într-o poziție puțin mai bună.

Sparta speră că nu va repeta ce s-a întâmplat în urmă cu opt ani în aceeași fază a preliminariilor din competiția milionarilor. Atunci, după 1-1 în tur, a pierdut cu 0-2 la București și a fost eliminată. FCSB este neînvinsă până acum în cinci meciuri din cupele europene”, au scris cehii de la ceskenoviny.cz.

Antrenorul celor de la Sparta Praga ştie deja cum să o învingă pe FCSB

”Am în minte felul în care va arăta meciul din România și am pregătit deja un plan pe care nu îl voi dezvălui. Mâine (n.r. luni, 12 august) vom pleca spre București și este clar că va trebui să ne gândim la cine va juca, bineînțeles vom ține cont și de nivelul oboselii.

De exemplu, Victor Olatunji nu ar fi putut juca întreaga partidă azi, iar cu FCSB să joace alte 90 de minute. Sunt fericit că azi (sâmbătă, 10 august) am jucat total diferit față de felul în care am făcut-o marți (6 august, în turul cu FCSB)”, a spus Friis, potrivit cehilor de la isport.besk.cz. 

Gigi Becali a decis: Marius Ştefănescu, titular cu Sparta Praga 

”Noi am decis schimbările (n.r. din meciul cu Farul) dinainte, că vor juca câte o repriză. Trebuia să iasă și Ștefănescu, să joace doar o repriză, dar ei nu au fost de acord, că au zis că au nevoie de el. Da, da, da (că Ștefănescu va fi titular cu Sparta, cu Băluță și Miculescu)”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB are un moral excelent înaintea returului cu Sparta Praga, după ce a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. FCSB a învins-o pe teren propriu pe Farul Constanţa cu 3-2, după un meci spectaculos. Marinarii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar s-au recunoscut învinşi în final. 

Dacă trece de Sparta Praga, FCSB va avea asigurat locul în grupele Europa League. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel