Superliga Romaniei  Elias Charalambous (FCSB), după derby-ul cu Dinamo: Florinel Coman ne-a ajutat din nou cu un gol frumos - Video

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, duminică seara, într-o conferinţă de presă, că victoria cu Dinamo, scor 1-0, din etapa a 17-a a Superligii, o va ajuta mult pe formaţia sa în viitor.



'A fost un meci dificil, aşa cum am prevăzut, nu a contat poziţia pe care o ocupă Dinamo în clasament. Acest gen de meciuri sunt întotdeauna grele. Consider însă că jucătorii mei au arătat atitudinea corectă pentru a câştiga.

Această victorie ne va ajuta mult în viitor, în special mental. Nu am primit gol azi şi acesta e un lucru foarte important pentru noi. Pentru că atunci când nu primeşti gol ai mai multe şanse să câştigi. Florinel Coman ne-a ajutat din nou cu un gol frumos să câştigăm', a spus tehnicianul.

'Eu am emoţii la fiecare meci, iar atunci când scorul este doar 1-0 este normal ca adversarul să aibă şansele lui. La 1-0 foarte multe lucruri se pot întâmpla, însă am reuşit să apărăm acest scor. Am mai fi putut marca dacă aveam mai multă claritate în ultima treime, dar cel mai important e că am obţinut cele trei puncte.

Avem lucruri de îmbunătăţit, mai e drum lung şi trebuie să muncim mai mult pentru viitor. Dacă ne uităm la toate meciurile din Superligă observăm că nu sunt diferenţe mari între echipele din subsolul clasamentului şi cele din top. Toate echipele au jucători de calitate, iar azi înseamnă că am făcut ceva bine dacă am câştigat', a adăugat Elias Charalambous.

Acesta a explicat că Dinamo ar fi meritat să aibă mai multe puncte în clasamentul Superligii în momentul de faţă.

'După părerea mea, Dinamo a obţinut prea puţine puncte din meciurile jucate până acum. Poate nu a avut prea mult noroc. Pentru că în multe meciuri a arătat un fotbal bun, dar nu a reuşit să obţină puncte. Dacă va reuşi să se salveze sau nu anul acesta, nu ştiu, dar Dinamo este o echipă care joacă un fotbal bun', a precizat antrenorul formaţiei FCSB.

VIDEO

Youtube video image

FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal. Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. Dinamo are cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 9 goluri marcate. 

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel