Liga Campionilor Elias Charalambous crede în forța formației FCSB, în duelul cu Maccabi Tel Aviv: „Avem și noi o echipă bună”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana Superligii va întâlni campioana israeliană marți, 23 iulie, începând cu ora 20:30, în turul secund preliminar din Champions League.



FCSB s-a calificat în turul al doilea preliminar din Champions League, după ce a învins echipa sanmarineză Virtus AC cu scorul general 11-1.

În turul secund preliminar, formația lui Elias Charalambous va întâlni campioana israeliană, Maccabi Tel Aviv, prima partidă având loc marți, 23 iulie, pe stadionul „Steaua”, începând cu ora 20:30. Manșa secundă, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00.

Charalambous: „În fotbal, toate echipele pot fi învinse”

„Știm că mâine e primul meci, sunt două jocuri. Totul se va decide în retur. Jucăm acasă, evoluăm împotriva unei echipe bune. Am analizat-o, este serioasă. Este similară nouă. Trebuie să ne facem treaba, trebuie să fim agresivi, concentrați. Jucăm acasă alături de fanii noștri care ne vor susține din nou. Sper să avem un rezultat bun.

Analizăm adversarii, vedem unde au punctele slabe. Încercăm să atacăm unde sunt mai slabi. Desigur, și adversarii fac la fel. O să vedem mâine ce se va întâmpla. Noi vom da totul. Cel mai important lucru e să fim într-o formă bună.

În fotbal, toate echipele pot fi învinse. Avem și noi o echipă bună, jucători buni. E startul sezonului. Cu siguranță, nu există club în lume care să fie 100% pregătit în startul sezonului. Asta este situația.

Sunt sigur că stadionul va fi plin. E bine pentru jucători și pentru atmosferă. Fanii au arătat din prima zi de când am venit aici că sunt alături de jucători. Ei vor să vadă echipa în cea mai bună formă. Mâine, jucătorii vor încerca să-i facă fericiți”, a spus Elias Charalambous, înaintea meciului din a doua fază preliminară a Ligii Campionilor.

MM Stoica, realist înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv

„O tâmpenie mai mare decât cota lui Maccabi n-am auzit în viața mea. Antrenorul are 700.000 de euro salariu, sunt jucători cu salarii mult mai mari. Media e mult mai mare de 700.000 de euro. La ei, un salariu mic e de 450.000 de euro. Academia lor are buget mai mare ca echipele de Liga 1 din campionatul lor. E o echipă specială.

Campionatul lor e mult peste nivelul nostru. Am convingerea că avem șansa noastră și vom juca bine, dar să nu batem câmpii! Jucătorul lor numărul 1, Eran Zahavi, a avut 20 de milioane salariu în China și a fost golgheter când nu juca oricine în China, erau Ramirez, Oscar, Alex Teixeira.

La 34 de ani, a semnat cu PSV, cu Gakpo în echipă. A fost titular și înscria cu regularitate, e un fotbalist foarte bun. Ne batem cu șanse reale, dar trebuie să fim foarte buni. Sunt favoriți, clar”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel