Superliga Romaniei Elias Charalambous, convins că Baba Alhassan şi Luis Phelipe vor ajuta FCSB să ia titlul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB i-a prezentat oficial pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe, aduşi de la Hermannstadt, respectiv Poli Iaşi. 



"Sunt fericit să îi am pe cei doi băieți alături de mine. Le urez bun venit. Sunt doi jucători care sunt cunoscuți în România.

Sunt convins că sunt încântați, la fel ca noi, că au venit la FCSB. Vreau să le doresc tot ce e mai bun. Sunt sigur că ne vor ajuta să ne atingem obiectivul - câștigarea titlului!”, a transmis Elias Charalambous la conferinţa de presă. 

Ioan Andone crede că cei doi nu pot fi titulari la FCSB

”Nu știu, Baba Alhassan, nu pot să îmi dau seama ce înseamnă și dacă rezistă acolo, are calitate bună, la fel și brazilianul de la Poli Iași (n.red. Luis Phelipe). Nu îi văd titulari acolo, așa, pe bancă, foarte bine.

Eu nu îi văd titulari, FCSB stă foarte bine în acele zone. Ne vom edifica în primele două-trei etape. Dacă pierd la început două-trei meciuri, nu îi văd bine”, a spus Ioan Andone la emisiunea Fotbal Club.

Nici Helmuth Duckadam nu vede cu ochi buni campania de achiziţii a FCSB-ului. 

”Mă așteptam să facă transferuri în defensivă, unde au probleme. Și în atac, la fel, unde iar sunt probleme.

Cu toate că forma lui Florinel Coman este una foarte bună, cred că acolo trebuia întărită echipa, dar e strategia lor”, a spus Duckadam, potrivit ProTV.

Cornel Şfaiţer a spus cum l-a vândut pe Luis Phelipe la FCSB

”Nu am avut discuții cu el (n.r.  -  Luis Phelipe) pentru că a fost foarte rapid totul. Am luat decizia atunci, seara, Phelipe nici nu era semnat. Acum e semnat, da. FCSB încă nu a plătit suma de bani. A plecat pentru că a venit o ofertă de împrumut 50.000 euro, iar el era jucătorul cu care vorbisem de principiu pentru o prelungire.

Acum, mă știți cum tratez fiecare transfer. Sunt omul care mă vând scump și nici Poli Iași, dar a fost o conjunctură. A făcut deplasarea cu echipa la Craiova, va juca sâmbătă, dar nu va juca și cu FCSB.

Avem și 20% la Phelipe. Eu cred că putem lua un profit, ce au fost procente în lumea fotbalului mi-au ieșit. Cu Târnovanu a fost dorința clubului să fie răscumpărate procentele. Acum, cu Phelipe, nu e cazul”, a spus Șfaițer, conform fanatik.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel