Fotbal international Egipteanul Mohammed Salah s-a accidentat la Cupa Africii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Starul lui Liverpool, Mohamed Salah, s-a accidentat în meciul dintre Egipt şi Ghana, de la Cupa Africii. 



 Mohamed Salah, starul echipei engleze FC Liverpool şi al selecţionatei Egiptului, s-a accidentat în cursul meciului pe care "faraonii" l-au încheiat la egalitate, 2-2, cu selecţionata Ghanei, joi seara la Abidjan, în cadrul Grupei B a Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal.

Salah a suferit o leziune la coapsa stângă şi a părăsit terenul cu câteva minute înainte de pauză, când a fost înlocuit de Mostafa Fathi, cedându-i banderola de căpitan fundaşului central Ahmed Hegazy.

La scurt timp după ieşirea lui Salah, ghanezii au deschis scorul prin Mohamed Kudus, mijlocaşul formaţiei engleze West Ham United (45+3). Egiptenii au egalat prin Omar Marmoush (69), însă bucuria lor a fost de scurtă durată, Kudus reuşind dubla în minutul 71. Rezultatul final al întâlnirii a fost stabilit de Mostafa Mohamed, care a marcat cel de-al doilea gol al Egiptului, în minutul 74.

Egiptul ocupă locul secund în Grupa B, cu 2 puncte, fiind devansată de selecţionata Capului Verde (3 puncte), care a învins anterior Ghana (2-1) şi care va juca vineri împotriva Mozambicului, ocupanta poziţiei a treia, la egalitate de puncte (1) cu Ghana, ultima clasată.

Ultimele meciuri din această grupă, Ghana - Mozambic şi Egipt - Capul Verde.

În Grupa A, Nigeria a învins joi la limită, cu scorul de 1-0, selecţionata Cote d'Ivoire, gazda competiţiei, în urma unui penalty transformat de William Troost-Ekong (51), după un faul în careu comis de Ousmane Diomande asupra atacantului-vedetă al "Super Vulturilor", Victor Osimhen, campionul en titre al Italiei cu SSC Napoli.

În cadrul aceleiaşi grupe, Guineea Ecuatoriană a dispus cu 4-2 de Guineea-Bissau şi ocupă primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Nigeria (4). Cote d'Ivoire se află pe poziţia a treia, cu 3 puncte, urmată de Guineea-Bissau, 0 puncte. Luni sunt programate partidele Guineea-Bissau - Nigeria şi Guineea Ecuatorială - Cote d'Ivoire, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel