Superliga Romaniei Edi Iordănescu, şanse mici să mai rămână la echipa naţională. Anunţ din interiorul FRF

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Edi Iordănescu nu a semnat încă un nou contract cu Federaţia Română de Fotbal, astfel că echipa naţională nu are, momentan, un selecţioner. 



Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, spune că sunt şanse mici ca Edi Iordănescu să mai rămână la naţională. 

”Are un termen limită. Probabil pe data de 23 vom afla dacă se va termina contractul sau vom avea un nou selecționer. Comitetul Executiv se va întâlni pe 23 (n.r. iulie).

Din ce știu, șansele sunt mici să semneze acum. Poate oferta va fi rediscutată”, a spus Emilian Hulubei, la Liga Digisport.

Edi Iordănescu a dat de înţeles că pleacă de la naţională imediat după eliminarea de la EURO 2024 

”Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa națională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopți cu 3-4 ore de somn. Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranță va fi o discuție cu Federația și mai ales va fi o discuție cu familia mea.

În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel