UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu, răspuns elegant pentru Alin Stoica înainte de România - Belgia. "Să transmitem asta pentru cluburi, pentru jucători"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost întrebat ce părere are despre declaraţiile făcute de Alin Stoica, prietenul său din copilărie, în presa din Belgia, despre naţionala României. 



"Înainte de orice, m-am obişnuit să nu comentez ce se discută în spaţiul public. Fiecare are dreptul la opinie. Echipa asta a demonstrat ceva. După foarte mult timp, fotbalul românesc a scos din nou capul la suprafaţă şi are mult potenţial. Am spus că ne dorim să obţinem cât mai mult din această experienţă, şi am încredere că putem produce în continuare lucruri deosebite. Am construit în timp un grup frumos care produce rezultate. Şi îmi doresc ca atunci când se va termina acest turneu final pentru noi, iar acest lucru să dea Dumnezeu să se întâmple cât mai departe de acest moment, această echipă naţională să fie un factor pozitiv pentru tot ce înseamnă tineret, copii. Să inspirăm. Să transmitem asta pentru cluburi, pentru jucători, că atunci când faci lucrurile în cel mai serios mod, ai şanse pentru performanţă. 

Am început foarte bine turneul, ne dorim să continuăm, iar încrederea mea în grup este totală. Şi va rămâne intactă şi mâine, indiferent ce se va întâmpla!", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă dinaintea meciului România - Belgia. 

Alin Stoica a spus că, dacă era el selecţioner, Belgia bătea Slovacia, şi că România nu e deloc bună

"România chiar nu e o echipă bună. Împotriva Ucrainei, în primul meci, au fost norocoşi, pentru că Andriy Lunin s-a crezut român. România nu joacă fotbal, doar aşteaptă greşelile adversarului. 

Dacă Belgia îşi face jocul, iar Domenico Tedesco nu mai face prostii, atunci dracii roşii vor câştiga cu uşurinţă. Eu nu am înţeles deciziile tactice împotriva Slovaciei. Cum să nu joci cu Tielemans? Carrasco a jucat fundaş stânga, Doku a jucat în dreapta. Ce a fost asta? 

Cu Eden Hazard ca antrenor, chiar şi cu mine antrenor, Belgia ar fi câştigat. Asta ar trebui să se întâmple şi cu România. Diferenţa dintre aceste două echipe este imensă. Singurul lucru pe care Belgia nu are voie să îl facă este să ofere cadouri. Românii se hrănesc cu asta", a declarat Alin Stoica. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel