UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii României înainte de debutul la EURO2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

România va debuta la EURO 2024 luni, 17 iunie, cu Ucraina. Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru fanii tricolori. 



"Hristos s-a înălțat !!

Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare și cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa națională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în fața voastră pentru toți acești ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, acești băieți, această generație specială a pus și pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei.

Și să nu uităm că suntem la EURO de pe primul loc în calificări și neînvinşi. Așadar, acești băieți merită cu adevărat suport și încredere. Avem în față o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiți să dăm totul și să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi și pentru voi !!

Dar vă și rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult că oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniți știind că un simplu strigăt pentru România ne da o putere imensă. Ca să continuăm lupta și să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând.

Națională + Suporterii Români = o singură inimă", a scris Edi Iordănescu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Cea mai tare glumă după apariţia lui George Puşcaş la antrenamentul României din Germania. "Zici că a scos o tavă din cuptor"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel