UEFA Euro 2024 Edi Iordănescu dă de înţeles că pleacă de la naţională. "Familia mea are nevoie mai mult de mine decât naţionala"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului cu echipa naţională şi dă de înţeles că poate pleca definitiv, după eliminarea de la EURO 2024. 



”Pentru mine, lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de ce s-a realizat aici. Cred că echipa națională poate să crească. Am nevoie de odihnă. Sincer, au fost multe nopți cu 3-4 ore de somn. Am nevoie de odihnă, apoi cu siguranță va fi o discuție cu Federația și mai ales va fi o discuție cu familia mea.

În momentul ăsta, simt că familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate grei, cu atacuri în multe momente, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

"Plecăm cu capul sus de la EURO" 

”Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Ne doream foarte mult pentru români. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, care poate aduce în viitor lucruri foarte bune, dacă știm să gestionăm acest moment. Pentru fotbalul românesc, poate fi un nou început. Le mulțumesc băieților pentru implicarea lor, au depășit așteptări.

Le mulțumesc băieților, sunt mândri de ei, și le cer scuze suporterilor, ei sunt campionii Europei, noi nu suntem.

Primele 20 de minute ne-au aparținut, am avut și ocazia mare prin Dennis Man. Am vrut să-i surprindem, să punem presiune pe construcția lor. Am fost agresivi, i-am pus în dificultate. După care, la prima situație a venit golul. Toate golurile lor sunt din acțiuni individuale, calitate foarte mare. E trist.

Ne-a dat puțin peste cap ce s-a întâmplat. Ianis s-a lovit, Mogoș a făcut comoție. A trebuit să facem improvizație la improvizație”, a spus Edi Iordănescu.

România a fost învinsă de Olanda, scor 3-0, în optimile EURO 2024. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024





DC Media Group Audience
pixel