Echipa nationala Edi Iordănescu a vorbit cu jucătorii naţionalei despre viitorul său. Ce le-a spus

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Edi Iordănescu le-a vorbit jucătorilor despre viitorul său la echipa naţională, dezvăluie Denis Drăguş. 



”Am vorbit puțin cu dânsul, dar, din ce ne-a spus, deocamdată, are nevoie de o perioadă. Chiar nu știu (n.r. dacă Edi Iordănescu va rămâne la echipa națională), ne-am dori să rămână după tot ce s-a întâmplat. A creat grupul ăsta atât de unit.

Auzeam înainte că tot spunem de noi jucătorii, de grup, de familie. Nu am spus-o doar de dragul de a o spune. Eu nu sunt de foarte mult timp la echipa națională, dar au spus-o și cei care sunt de mai mult timp, grupul de acum e cel mai unit, o familie cu adevărat.

Pentru noi, e important să rămânem toți cei care am fost la European, știm ce am făcut și ce avem de făcut mai departe. Mister are și el nevoie de o perioadă după tot ce s-a întâmplat acum. Eu nu sunt în măsură să comentez deciziile lui, dar noi ne-am dori să rămână”, a spus Denis Drăguș la Digi Sport.

Edi Iordănescu a dat de înţeles că nu va continua la naţională 

 

”Lucrurile sunt clare, sunt mândru pentru tot ce s-a realizat. Această echipă poate să crească. Am nevoie de odihnă, după care va fi o discuție cu cei de la Federație, dar și cu familia mea.

În acest moment, cred că familia mea are nevoie mai mare nevoie de mine mai mult decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate de muncă, cu atacuri multe din diverse direcții, cu emoție. Vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului cu Olanda.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel