Superliga Romaniei Echipa Rapidului are un nou membru în staff. Cine i s-a alăturat lui Marius Șumudică

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal FC Rapid a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, cooptarea în staff-ul echipei a unui nou membru, vechi colaborator al lui Marius Șumudică.



Ciprian Moscu, noul preparator fizic al giuleștenilor

Noul membru al staff-ului formației giuleștene este Ciprian Moscu. În vârstă de 50 de ani, preparatorul fizic lucrează alături de antrenorul Rapidului încă din 2014.

Clubul de fotbal i-a făcut prezentarea prin intermediul paginii oficiale de Facebook, acesta fiind surprins la antrenamente, alături de jucători.

Marius Șumudică lucrează intens la definitivarea lotului echipei, perioada de transferuri fiind pe final. Alături de conducerea clubului, „Șumi” încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru a completa echipa Rapidului.

„Ultima decizie în privința jucătorilor care vor veni, o am eu. Cu siguranță vor mai veni jucători. Sper să îi am săptămâna viitoare (n.r. aceasta) în cantonament. Domnul Șucu este dispus să facă orice efort. Suntem în contact permanent.

Discutăm cu toții și încercăm să căutăm soluții și să aducem jucători care cred că se pretează pe stilul Giuleștiului. Sper să avem doi jucători noi în cadrul lotului și doi jucători care să dea valoare. Muncim zi și noapte pentru asta”, a spus antrenorul giuleștenilor, pentru fcrapid.ro.

Ajunge Filippo Melengoni la Rapid?

Mijlocașul italian Filippo Melegoni este tot mai aproape de un transfer la FC Rapid. Viorel Moldovan a confirmat discuțiile și spunea că are speranțe ca acest transfer să se închidă până la finalul zilei de 2 septembrie. Până acum, însă, nu a venit niciun anunț oficial cu privire la transfer. 

„Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile (n.r. 2 septembrie). Așteptăm niște date din partea agenților. Așteptăm. Noi suntem optimiști și sperăm să închidem acest transfer.

Lucrurile sunt foarte pozitive. Dacă așteptăm să îl închidem, îți dai seama că suntem pe făgașul normal. Problema e alta la noi. Trebuie să eliberăm aceste locuri de pe listă și încercăm să găsim soluții pentru a elibera aceste locuri. Nu numai pentru Melegoni. Pentru că se știe, avem nevoie și de un atacant. Suntem în căutare de atacant. Purtăm mai multe discuții”, a declarat Viorel Moldovan la Fanatik. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel