Superliga Romaniei Echipa etapei. Oţelul are 2 jucători, iar Hermanstadt 3, după ce a făcut scorul sezonului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

LPF a publicat echipa ideală a etapei a VIII-a. Oţelul Galaţi are 2 jucători remarcaţi după victoria cu Sepsi, în timp ce Hermanstadt, care a făcut scorul campionatului cu Poli Iaşi, 6-2, are trei jucători incluşi. 



Iată cum arată echipa ideală a etapei a opta:

PORTAR

Lukáš Zima (Petrolul) - Intervenţiile lui au ţinut neatinsă plasa porţii prahovenilor. A fost al şaselea meci fără gol încasat.

FUNDAŞI

David Maftei (Oţelul Galați) - Tânărul fundaş de bandă al gălăţenilor şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în SuperLigă. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie.

Dmytro Pospielov (Unirea Slobozia) - Fundaşul ialomiţenilor a marcat ambele goluri ale victoriei izbutite de Unirea în duelul nou-promovatelor. A ajuns la patru reuşite, fiind unul dintre golgheterii campionatului.

Siyabonga Ngezana (FCSB) - O prestaţie entuziasmantă! Pe lângă golul marcat, primul în SuperLigă, a fost imperial în defensivă.

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - A consumat multă energie pe durata celor 80 de minute în care s-a aflat pe teren. A înscris şi un gol, al doilea în campionatul curent.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - A punctat de două ori în meciul cu cele mai multe goluri marcate.

Ovidiu Bic (Universitatea Cluj) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A înscris primul gol din sezonul actual, în care mai are trei pase decisive şi un penalty scos.

Ronaldo Deaconu (FC Hermannstadt) - A marcat pentru a doua etapă la rând şi a ajuns la 20 de goluri în SuperLigă, competiţie în care şi-a trecut în cont şi a 27-a pasă decisivă. 

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - A înscris pentru a doua oară în campionatul curent şi a ajuns la 88 de reuşite pe prima scenă, dintre care şapte în duelurile cu dobrogenii.

Aurelian Chiţu (FC Hermannstadt) - Experimentatul vârf transferat de sibieni în vara acestui an a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Marius Măldărăşanu. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Alexandru Pop (Oţelul Galați) - A marcat ambele goluri ale gălăţenilor. A ajuns la 14 reuşite în 43 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj - FOTO) - Studenţii clujeni trăiesc o perioadă de vis! S-au impus în derby-ul cu Dinamo şi rămân în fruntea clasamentului, fiind neînvinşi după opt jocuri.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel