Superliga Romaniei Echipa din Superligă care i-a făcut ofertă lui Florin Andone

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Florin Andone, fostul atacant al naționalei României, a fost aproape de o revenire în fotbalul românesc, însă această posibilitate a fost exclusă, conform declarațiilor oferite de antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic.



Andone, care este liber de contract din această vară, după despărțirea de echipa spaniolă CD Eldense, nu a arătat interes pentru a semna cu UTA Arad, deși discuțiile existau.

Mircea Rednic, antrenorul echipei arădene, a confirmat că l-a contactat personal pe jucătorul de 30 de ani, dar răspunsul nu a fost cel dorit. „Varianta Florin Andone a picat. L-am sunat, i-am trimis și mesaj, dar e clar că nu e interesat să vină la UTA sau poate nu e interesat să joace în România”, a declarat Rednic după victoria echipei sale în amicalul cu CSM Reșița, scor 2-1.

Florin Andone, care a crescut în Spania, a avut o carieră solidă în fotbalul internațional, fără să joace vreodată pentru un club din România. De-a lungul carierei sale, atacantul a evoluat pentru echipe precum Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz și Las Palmas. În ultimul sezon, Andone a îmbrăcat tricoul formației Eldense, din liga secundă spaniolă, pentru care a disputat 31 de meciuri și a marcat 3 goluri.

Deși în ultima perioadă s-a antrenat cu Atletico Baleares, jucătorul a rămas fără angajament, iar o revenire în România părea o soluție viabilă. Totuși, Florin Andone nu a fost atras de această variantă, lăsând UTA Arad să caute alte soluții pentru întărirea atacului.

După ce transferul lui Florin Andone a căzut, Mircea Rednic a anunțat că UTA Arad este aproape de a aduce un alt atacant până la închiderea perioadei de mercato. „Mai așteptăm jucători. Mai avem loc pentru un străin și l-am rezervat pentru un atacant. Suntem în discuții avansate cu doi atacanți. Unul dintre ei este liber de contract, celălalt ar putea veni sub formă de împrumut”, a explicat antrenorul.

Rednic a subliniat că echipa suferă în compartimentul ofensiv, nefiind capabilă să transforme numeroasele ocazii create în goluri. „Trebuie să ne grăbim, luni e ultima zi, dar avem discuții avansate. Dacă reușim să ajungem la o înțelegere cu amândoi, vor veni amândoi. În atac suferim, am avut foarte multe ocazii și n-am reușit să înscriem”, a adăugat tehnicianul.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel