Superliga Romaniei Echipa de fotbal Dinamo București anunță un nou transfer!

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oficialii dinamoviști au anunțat cooptarea unui nou jucător în vârstă de 25 de ani, care a evoluat în liga portugheză de fotbal.



Alberto Soro Álvarez semnează cu Dinamo până în 2027

„Bienvenido, Alberto Soro Álvarez!

Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea jucătorului Alberto Soro. Aripă dreapta de naționalitate spaniolă, Alberto a evoluat ultima dată la FC Vizela, în prima ligă portugheză, sub formă de împrumut de la Granada.

În sezonul 2023-2024, a adunat 25 de partide (una în La Liga, 3 în Taça de Portugal și 21 în Primeira Liga), 4 goluri și o pasă decisivă (Primeira Liga).Până la 25 de ani, a bifat predominant echipe din Spania, precum Real Zaragoza, fiind ulterior transferat de Real Madrid și ajuns, în cele din urmă, la Granada.

Începând de astăzi, Alberto este Câine și va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2027.”, a tranmis clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook.

Alberto Soro Álvarez a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Granada CFR. Jucătorul este cotat la 700.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

Întrebat despre transferul lui Álvarez și a unor alte potențiale mutări în lotul dinamovist, în exclusivitate pentru DCSport, Andrei Nicolescu a spus că „nu pot confirma, nici nu pot infirma. Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători. Am declarat că ne mai dorim 2-3 jucători (n.r. înainte de a încheia perioada de transferuri), câte unul pentru fiecare compartiment”. 


Dinamo a mai transferat un atacant, dar l-a împrumutat imediat în Liga 2 

„Bine ai venit, Valentin DUMITRACHE!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit "curtea" LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău.
În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale”, a transmis Dinamo pe Facebook. 

„Suntem mai pregătiți pentru această ligă, față de anul trecut. Nu trebuie să ne entuziasmăm prea tare. La Dinamo încercăm să construim.

Dinamo trebuie să crească și să aiba rezultate așa cum merită. Putem să spunem că acasă ne dominăm adversarii și facem spectacol. Și domnul Mircea Lucescu a remarcat că suntem mult mai bine structurați și că suntem mai verticali pe poartă.

Am terminat meciul cu șase jucători români, dintre care mulți dintre ei erau under. E prematur să vorbim acum (n.r. despre play-off). Vrem să mai facem 1-2 transferuri pentru a sta liniștiți pentru restul sezonului. Ne dorim câte un jucător pentru fiecare compartiment, așa cum a spus și Kopic. Am fost foarte aproape să semnăm săptămâna trecută, însă nu s-a realizat nimic momentan.

Am adus suficienți jucători români în mercato, însă ei trebuie integrați. Vrem să aducem doar jucători de calitate pe care să îi formăm în spiritul lui Dinamo. Nu vrem să mai repetăm greșelile din trecut”, a spus Andrei Nicolescu, la „Liga Digisport”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel