Fotbal international E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului de fotbal francez.



Metz anunță despărțirea de Ladislau Boloni

„Clubul Metz a decis să se despartă de Laszlo Boloni. După doi ani, antrenorul părăsește clubul nostru”, au anunțat oficialii francezi, pe contul oficial de X.

Anunțul vine la doar trei zile după ce antrenorul român a confirmat că cele două părți vor încheia colaborarea: „Suntem în drum pentru a ne despărți. Așa este. Nu, nu (n.r. - dacă are oferte în momentul de față). Toate propunerile te tentează ca antrenor, vedem ce va fi (n.r. - dacă ar vrea să revină în România)”, spunea Boloni.

FC Metz, echipă antrenată de fostul internațional român Ladislau Boloni, a retrogradat în liga secundă a campionatului de fotbal al Franței, după ce a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu formația AS Saint-Etienne, în manșa secundă a barajului pentru menținere/promovare în Ligue 1.

Metz a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 6, după ce Papa Amadouă Diallo a văzut cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Dennis Appiah, însă a reușit să marcheze de două ori în prima jumătate de oră de joc, prin Lamine Camara (14) și Georges Mikautadze (25 din penalty).

AS Saint-Etienne, învingătoare cu 2-1 în prima manșă, a redus din handicap în minutul 35, prin Leo Petrot, care a egalat scorul general al întâlnirii, iar apoi a mai înscris încă o dată în prelungiri, prin Ibrahima Wadji (117), asigurându-și astfel revenirea în elita fotbalului francez, la doi ani de la retrogradarea în Ligue 2.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel