Fotbal E oficial! Fotbalistul Harlem Gnohéré a făcut anunțul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ajuns la vârsta de 36 de ani, jucătorul francez Harlem Gnohéré a făcut un anunț important pe rețelele sociale.



Harlem Gnohéré se retrage. Decesul tatălui său l-a afectat foarte mult

„În primul rând, mulțumesc familiei mele, în special tatălui meu, pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat în timpul acestei cariere. Le mulțumesc surorilor și fraților mei pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor. Dragii mei fani, vreau să vă mulțumesc și vouă pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o în toți acești ani. Cu inima grea, anunț că pentru mine fotbalul de înalt nivel s-a încheiat.

M-am bucurat foarte mult să joc pentru mai multe cluburi. Moartea tragică a tatălui meu a jucat un rol uriaș și am încercat să mă ridic, dar fără succes. Sunt sigur că i-ar fi plăcut să mă vadă terminând altfel, însă, din păcate, golul lăsat de el mi-a diminuat dorința de a mai juca fotbal. Mulțumesc fiecărui club pentru care am evoluat pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o. Suporteri, vă mulțumesc că mi-ați oferit atât de multă dragoste pe parcursul carierei mele. Mulțumesc fiecărui antrenor, UN MARE MULȚUMESC!”, a transmis Gnohéré, pe contul său de Instagram.

Harlem-Eddy Gnohéré s-a născut în anul 1988, în capitala Franței. Fotbalistul francez de origine ivoriană, care în prezent este sub contract cu US Dinantaise Acesta, a câștigat titlul de golgheterul Ligii 1 a României în sezonul 2017-2018, ca parte a echipei FCSB.

El a crescut la echipa franceză Troyes AC. Gnohéré a emigrat foarte tânăr în Elveția, jucând la echipe modeste. În anul 2010, acesta a ajuns în Belgia, remarcându-se la echipa Royal Excelsior Virton din divizia a III-a.

Transferat la Sporting Charleroi, în 2012, atacantul francez a fost cel mai bun marcator din a doua divizie belgiană, cu 18 goluri marcate, contribuind la promovarea echipei în Jupiler Pro League. În sezonul 2014-2015, Gnohéré a jucat pentru R.A.E.C. Mons, club care și-a declarat falimentul în 16 februarie 2015.

Ajuns la Dinamo București, Gnohéré a fost cel mai bun marcator al echipei în sezonul 2015-2016, cu 12 goluri marcate în campionat. În 2017, Gnohéré a fost transferat de FCSB pentru suma de 250.000 de euro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel