UEFA Euro 2024 După Toni Kroos, un alt jucător german își anunță retragerea

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Selecționata Germaniei a părăsit Campionatul European de fotbal în faza sferturilor de finală, fiind învinsă de echipa ce urma să devină campioana EURO 2024, Spania.



Thomas Muller se retrage de la echipa națională a Germaniei

Internaționalul german Thomas Muller, câștigător al Cupei Mondiale din 2014 și vedeta echipei Bayern Munchen, și-a anunțat oficial, luni, retragerea de la echipa națională a țării sale după eliminarea „Mannschaft” în sferturile de finală ale EURO 2024.

„După 131 de meciuri internaționale și 45 de goluri, eu spun astăzi la revedere Vulturului (emblema echipei Germaniei)”, a anunțat jucătorul într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare.



Muller și-a făcut debutul la naționala Germaniei în martie 2010 și a adunat 131 de selecții, fiind al treilea într-un clasament național all-time, după Lothar Matthaeus (150) și Miroslav Klose (137).

După ce Germania a părăsit prematur Cupa Mondială din 2018, după faza grupelor, selecționerul Joachim Loew a renunțat în 2019 la Muller, precum și la fundașii Mats Hummels și Jerome Boateng.

Thomas Muller a revenit în lotul național la EURO 2020, la care Germania a fost eliminată de Anglia, în optimi. La EURO 2024, pe teren propriu, Muller a jucat din postura de rezervă în meciul de debut, cu Scoția (5-1), precum și în partida cu Spania, din sferturile de finală (1-2 după prelungiri), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel