Echipa nationala După înfrângerea României cu Belgia, Marcel Răducanu reia criticile: „Am fost varză!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist nu se poate hotărî între variantele de a critica sau a susține echipa națională.



La victorie, Răducanu laudă naționala. Altfel de declarații la eșec

Marcel Răducanu revine cu o nouă serie de critici în ceea ce îi privește pe „tricolorii” conduși de Edward Iordănescu, după doar câteva zile de la asumarea greșelii de a-i supune unei analize negative pe aceștia, înainte de primul meci la Campionatul European de fotbal din Germania.

„Am fost timorați. Pe partea lui Bancu, am fost varză în prima repriză, am avut mari probleme în flancul stâng în prima repriză. Dacă dădeam gol, poate meciul era altul...

Am pierdut cu 2-0, dar am avut noroc. Dacă era 5-1, 6-1, nu se supăra nimeni. S-au jucat cu ocaziile. S-a văzut pe belgieni că au vrut neapărat să câștige jocul, erau mai buni.”, a declarat Marcel Răducanu, potrivit digisport.ro.

În urmă cu cinci zile, fostul internațional își prezenta public scuzele, în condițiile în care criticase formația lui Edi Iordănescu, înainte de debutul la EURO 2024. După victoria în fața Ucrainei, scor 3-0, Răducanu a spus că „tricolorii” au făcut un meci perfect, tot grupul funcționând foarte bine.

„Nu mai știu ce să cred. Nu realizez cum am putut să jucăm așa de bine împotriva Ucrainei. Am făcut meciul perfect. Îmi cer iertare că i-am criticat pe băieți și-i felicit din inimă pentru modul cum au evoluat! Și pe ei, și pe selecționer, dar și pe fani. Ce atmosferă au putut să facă!

Toată echipa a funcționat bine. De la portar și până în față. Mi-a plăcut cum s-au bătut în apărare, la mijloc, au pus suflet, au arătat ambiție. Poate că Stanciu, Dennis Man și Răzvan Marin au fost un pic peste ceilalți, dar, repet, toată echipa a jucat bine.”, spunea Marcel Răducanu, după victoria „tricolorilor” în fața Ucrainei.

Naționala României a fost învinsă de selecționata Belgiei cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln. România rămâne, totuși, pe prima poziție în Grupa E, meciul cu Slovacia de miercuri, 26 iunie, fiind unul decisiv pentru calificarea în optimile competiției.

Programul și rezultatul parțial al României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 3-0)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 2-0)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel