Superliga Romaniei După Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia își arată clasa! Învinge în deplasare Farul Constanța cu 1-0

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa care a promovat pentru prima dată în Superliga a debutat cu dreptul în noul sezon, reușind să învingă formația lui Gică Hagi, Farul Constanța.



Unirea Slobozia, victorie în primul meci din Superliga

Primul meci din noul sezon al Superligii a debutat cu o surpriză. Abia promovată în primul eșalon la finele stagiunii 2023/2024, Unirea Slobozia a reușit să învingă fosta campioană din 2023, Farul Constanța, într-un meci desfășurat acasă la constănțeni.

Singurul gol al partidei a fost înregistrat de către Florin Purece, în minutul 19.

Echipe de start

Farul Constanța: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Cr. Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - Cojocaru, Rivaldinho, Grigoryan

Rezerve: Ducan, Cercel, Duțu, Dănuleasa, Grosu, N. Popescu, Casap, Ciobanu, G. Iancu, Doicaru, Dican, Radaslavescu

Antrenor: Gheorghe Hagi

Unirea Slobozia: D. Rusu - P. Medina, P. Antoche, D. Pospielov, C. Toma - A. Lopez, Ov. Perianu - S. Camara, F. Purece, C.Nkama - J. Gele

Rezerve: Krell, Șerbănică, Dorobanțu, I. Dinu, Lemnaru, Pacionel, Coadă, Barbuț, Aganovic, Vlăsceanu, Ilie

Antrenor: Adrian Mihalcea

 

Înainte de meci, Hagi a recunoscut: „Va fi cu siguranță un meci greu”

„Un nou început de drum, în care vom încerca din nou să intrăm în play-off. Am lucrat mult în această perioadă și sper ca din prima etapă să ne impunem, pentru că va fi cu siguranță un meci greu. Din păcate, ca și anul trecut, am avut accidentări încă din prima zi a pregătirilor.

Pe Larie l-am pierdut pentru câteva luni, Bălașa are și el probleme, Iancu nu este la sută la sută. Dar trebuie să ne impunem jocul, să marcăm și să câștigăm. Ne mai dorim un jucător în atac și poate pe cineva în bandă, defensiv. În privința lui Alibec, depinde de el, aici este casa lui și oricând este binevenit”, a explicat Gică Hagi.

O altă echipă din a doua divizie de fotbal, Corvinul Hunedoara, a trecut de maghiarii de la Paksi FC, în primul tur preliminar al Europa League, scor 4-0.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel