Superliga Romaniei După ce a învins FCSB, Marius Măldărășanu e sigur că rămâne pe banca sibienilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa condusă de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt, a reușit să obțină victoria în fața celor de la FCSB, ceea ce a determinat ca antrenorul să își continue munca la formația sibiană.



Claudiu Rotar, unul dintre acționarii de la FC Hermannsatdt, a anunțat că îi va propune prelungirea contractului antrenorului Marius Măldărășanu, după victoria sibienilor în fața FCSB-ului, scor 2-0. Se pare că lui Măldărășanu îi va fi prezentată o ofertă pentru încă doi ani de contract.

Rotar: „Noi îl respectăm și vrem să continuăm cu el”

„Încă nu am stabilit suma, dar azi vom discuta, așa cum v-am spus și mai devreme. Mă bucur și pentru Măldărășanu, deoarece acum și el va putea lucra mult mai liniștit. După cum am mai declarat și în urmă cu câteva zile, rezultatele sunt cele care te țin la echipă, iar antrenorii știu acest lucru, indiferent de numele lor.

Vreau să vă anunț pe această cale că dorim să îi propunem lui Măldărășanu prelungirea contractului cu Hermannstadt pentru încă doi ani. El se află la noi de patru ani, iar noi îl respectăm și vrem să continuăm cu el.

Nu a fost nimic adevărat cu Adi Mutu. Nu am avut cu el niciun fel de negociere. Au fost doar zvonuri. După victoria asta cu FCSB, sunt convins că vom merge pe drumul cel bun. Am mare încredere în 'Măldă' și în băieții noștri. Meciul a avut de toate și vă spun că e cumplit când apuci să te bucuri, iar apoi te trezești că ți se anulează golul la VAR. Și noi, dar și ei au trecut prin această stare”, a declarat Claudiu Rotar, conform prosport.ro.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali a găsit primul vinovat de eșecul FCSB în fața FC Hermannstadt: Arbitrul meciului

Marius Măldărășanu: „Meciul ăsta a fost câștigat cu inima”

„Un meci greu. La ei (n.r. FCSB) se vede că au calitate individuală. În prima repriză chiar am jucat fotbal. Golul acela marcat de noi, anulat cu VAR-ul... A fost off-side milimetric.

Am făcut un joc bun din punct de vedere combinativ. Asta trebuie să ne dea încredere. A doua repriză a fost normal ca ei să pună presiune. Am coborât un pic liniile în partea secundă. Meciul ăsta a fost câștigat cu inima.

Murgia, când a ajuns la noi, nu jucase la fostul club (n.r. Perugia), chiar dacă este un jucător bun. El era 'șesar' când a venit la noi, dar acum putem spune că este un 'optar'. Eu îl văd la orice echipă din SuperLigă. Are calitate, e profesionist. Are foarte multă încredere în el.

Oricum, el nu șutează cât ar trebui să șuteze, în unele situații favorabile. Este un jucător care a crescut foarte mult. Ajută foarte mult echipa. Sper să îl țină Dumnezeu sănătos! 

Ianis e și el bine. E printre puținii underi buni din țară. Dacă s-ar scoate regula cu U21, el ar juca la Hermannstadt ca senior. Știe asta foarte bine. Are momente când în unele meciuri nu face ambele faze. Per total, este bine la momentul ăsta.

Am vrut să joc cu aceeași echipă cu care am jucat și la Farul. Ei trebuie să fie pregătiți. Trebuie să punem mai mult suflet și astăzi (n.r. duminică) chiar am pus”, a declarat Marius Măldărășanu, după meciul de duminică seară.

Rezultatele echipei FC Hermannstadt, în primele șapte etape ale Superligii

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, scor 0-0

„U” Cluj - FC Hermannstadt, scor 3-1

FC Hermannstadt - Unirea Slobozia, scor 1-1

Oțelul Galați - FC Hermannstadt, scor 1-0

FC Hermannstadt - FC Botoșani, scor 2-1

Farul Constanța - FC Hermannstadt, scor 3-2

FC Hermannstadt - FCSB, scor 2-0

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel