Superliga Romaniei După Bauza şi Baeten, FC U Craiova 1948 l-ar putea ceda şi pe Vladislav Blănuţă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul Vladislav Blănuţă ar putea şi el să o părăsească în această vară pe FC U Craiova 1948, după ce Juan Bauza şi William Baeten au fost cedaţi la CFR Cluj. 



Pentru vârful său, însă, Adrian Mititelu solicită cel puţin 2 milioane de euro.

”Pentru Blănuță am primit oferte de bani. O sumă pentru împrumut și una pentru transfer definitiv. Din Ungaria pentru împrumut cu opțiune și din Cehia o sumă importantă. Dacă e o sumă importantă, îl dau. Fără 2 milioane minimum nu pleacă. Am găsit un vârf care joacă undeva în Franța. Dacă pleacă Blănuță, ar fi un obiectiv”, a afirmat Adrian Mititelu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

8 goluri și două assist-uri în 34 de meciuri a adunat Vladislav Blănuță la FCU Craiova în sezonul 2023/2024.

Bauza şi Baeten pleacă la CFR Cluj 

"Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an.

Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet. Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu.

Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.”, a spus patronul clubului CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel