Superliga Romaniei Duelul ultimelor clasate: Cum vede Eugen Neagoe duelul cu FC Botoșani

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa Gloria Buzău face deplasarea la Botoșani, pentru a disputa meciul din a X-a etapă a Superligii.



Duelul dintre FC Botoșani și Gloria Buzău, din a X-a etapă a Superligii, este programat vineri, 20 decembrie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Neagoe: „O să fie un joc de luptă, important și pentru noi, dar și pentru ei”

„Un meci important și pentru noi, dar și pentru cei de la FC Botoșani, pentru că suntem ultimele două echipe clasate în acest moment, cu același număr de puncte. Eu cred că o să fie un joc de luptă, important și pentru noi, dar și pentru ei.

Sper eu să fim echipa care, la final, să se bucure. Dar asta înseamnă să facem un joc bun, un joc consistent și pe faza de apărare, și pe faza de atac. Trebuie să fim inspirați în tot ceea ce facem, eu să fiu inspirat în alegerea primului 11. Cred că suntem pregătiți pentru această luptă.

Nici eu, dar nici Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) nu am fost de la începutul campionatului (n.r. ca antrenori), și el este un antrenor cu experiență foarte mare, dar asta e mai puțin important ce s-a întâmplat înainte. Așa cum am văzut eu, cei de la FC Botoșani nu au o echipă slabă, e o echipă care are în componență jucători valoroși, care au experiență destul de mare. Jocul lor, chiar dacă nu au acumulat nici cele mai multe puncte, nu este unul rău.

Cred eu că au pierdut (greu), dacă mă gândesc la meciul de acasă, cu Petrolul Ploiești, au primit gol în minutul 94 și 96. Deci e o echipă bună, eu cred că este un campionat echilibrat. Sunt echipe care pot câștiga, chiar dacă sunt pe ultimele locuri, împotriva echipelor mult mai bine clasate. Iar acest lucru s-a întâmplat! Și se va întâmpla în continuare, o să vedeți, în acest campionat.”, a spus Eugen Neagoe, în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

Antrenorul celor de la Gloria Buzău a mai spus că echipa sa este pregătită pentru duelul cu botoșănenii, indiferent de calitatea pe care o va avea terenul la ora meciului. De asemenea, Eugen Neagoe a asigurat că noul jucător croat, Dragan Lovric, fost fotbalist al Oțelului, va fi în lot pentru partida de vineri.

„Știu că este terenul destul de bun la Botoșani, chiar dacă am citit acele probleme cu păsările care au invadat terenul, dar eu cred că va fi bun. Are mai puțină importanță cum va arăta terenul, pentru că va fi la fel atât pentru noi, cât și pentru ei. Suntem pregătiți.

Nu are nicio importanță câte puncte avem noi și câte puncte au ei, cum noi tratăm fiecare joc cu mare responsabilitate, cu seriozitate, cu dorință mare de a acumula puncte, așa fac toate echipele. Este important pentru moralul jucătorilor, pentru încrederea pe care ți-o dau victoriile, să câștigi jocuri. Asta vreau să se întâmple de acum.

(Dragan) Lovric va fi în lot, pentru că alții noi (n.r. jucători) nu avem. El apare acum în lot față de ce am avut în etapa trecută. El va face parte din lot.”, a mai spus tehnicianul.

Ambele formații au câte șase puncte, avantajul botoșănenilor stând în faptul că au disputat doar opt partide, în cele nouă etape disputate. Meciul amânat cu FCSB va fi reprogramat.

Gloria Buzău: o victorie, trei remize, cinci înfrângeri.

FC Botoșani: două victorii, șase înfrângeri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel