Superliga Romaniei Două plecări din Superliga, la distanță de câteva ore. Andrei Prepeliță și Gloria Buzău încheie colaborarea

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După despărțirea lui Tony da Silva de Politehnica Iași, Andrei Prepeliță și clubul de fotbal Gloria Buzău au decis să încheie colaborarea.



Andrei Prepeliță nu mai este antrenorul Gloriei Buzău

Andrei Prepeliță (39 de ani) a reușit să aducă promovarea echipei Gloria Buzău în primul eșalon de fotbal sezonul trecut, dar seria consecutivă de înfrângeri din ultimele etape se pare că i-a adus acestuia încheierea colaborării cu echipa buzoiană.

Gloria Buzău se află pe ultimul loc în Superliga, cu cinci puncte obținute în opt etape disputate.

„Mulțumim, Andrei Prepeliță!

Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliță cu privire la încetarea relațiilor contractuale. Clubul nostru îi mulțumeşte acestuia pentru munca depusă la formația noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut.

Îi dorim lui Andrei Prepeliță şi staff-ului său mult succes în carieră!”, au scris buzoienii pe pagina oficială de Facebook.

Andrei Prepeliță a preluat echipa Gloriei Buzău în iunie 2023.

 

Rezultatele Gloriei Buzău, în cele opt etape

Petrolul Ploiești - Gloria Buzău, scor 0-0

Gloria Buzău - Sepsi OSK, scor 1-2

Poli Iași - Gloria Buzău, scor 1-2

Dinamo București - Gloria Buzău, scor 4-1

Gloria Buzău - Rapid București, scor 1-1

Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 5-1

Gloria Buzău - „U” Cluj, scor 0-2

Unirea Slobozia - Gloria Buzău, scor 2-1

Tony da Silva și-a dat demisia

Prima plecare din cursul zilei de miercuri a fost a antrenorului celor de la Poli Iași. Tony da Silva și-a dat demisia din funcția de antrenor al echipei, în ciuda faptului că se bucura în continuare de susținerea oficialilor clubului.

„Mulțumim, Tony da Silva! Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie, în acest an, și sub comanda sa echipa a reușit menținerea în Superligă după rezultatele înregistrate în ultimele etape din sezonul trecut. Apreciem munca sa în Copou și îi dorim mult succes în carieră.”, a anunțat clubul, pe pagina oficială de Facebook.

„Pentru binele echipei Poli Iași, am decis să închei, astăzi, contractul. Vă mulțumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări și pentru critici.

Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înțeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva și vor rămâne mereu în amintirea mea.”, a spus tehnicianul portughez.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel