Fotbal international Dortmund a transferat un fotbalist de la Chelsea

Data publicării:
sursa: Pexels
sursa: Pexels

Ian Maatsen, fundaş stânga olandez, va juca la Borussia Dortmund restul sezonului. 



Internaţionalul olandez de tineret Ian Maatsen s-a despărţit de echipa engleză Chelsea Londra şi va juca până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut, la Borussia Dortmund, a anunţat clubul german pe site-ul său oficial.

În vârstă de 21 de ani, Maatsen a avut doar 12 apariţii în Premier League alături de "Blues" de la debutul acestui sezon şi speră beneficieze de mai mult timp de joc la noul său club.

"Sunt foarte fericit că s-a realizat acest împrumut. Promit să dau totul pentru succesul echipei şi aştept cu nerăbdare Zidul Galben", a declarat fundaşul olandez după semnarea contractului său.

Ian Maatsen s-a născut lângă Rotterdam şi a evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Sparta Rotterdam şi PSV Eindhoven, înainte a se alătura echipei Under-18 a clubului Chelsea, în anul 2018. El şi-a făcut debutul în prima ligă engleză pe 13 august 2023, într-un meci cu FC Liverpool (1-1).

Tot joi, Borussia Dortmund a obţinut împrumutul internaţionalului englez Jadon Sancho de la Manchester United. Acesta revine astfel la clubul german după doi ani şi jumătate de la transferul său pe Old Trafford, în schimbul sumei de 85 de milioane de euro, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel