Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi joacă sâmbătă, 14 septembrie, în deplasare la Gloria Buzău. Gălăţenii sunt neînvinşi în acest campionat şi au un moral excelent după victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0. 



Dorinel Munteanu a prefaţat partida, şi-a avertizat jucătorii înainte de duelul cu Gloria Buzău, dar a anunţat şi de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer înainte de închiderea perioadei de mercato. 

"În toate aceste două săptămâni, cât a fost întrerupt campionatul, principala noastră preocupare a fost de a ne pregăti cât mai bine şi de a aborda jocul foarte serios. Nu ţinem cont de poziţia adversarului în clasament, pentru că au făcut foarte multe schimbări, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi prin aducerea unor jucători. Le-am atras atenţia jucătorilor şi sunt convins că vor reacţiona pozitiv sâmbătă. Îmi doresc ca echipa noastră să fie implicată, să facem un joc agresiv. Meciul de la Buzău va fi foarte greu. Eu sunt convins că mi-au înţeles mesajul. Totul depinde de noi, de jocul nostru, de implicarea noastră. Până la urmă, jucătorii vor decide pe teren rezultatul. 

Nu plecăm ca favoriţi. Probabil asta gândeşte toată lumea, dar asta a fost preocuparea mea în aceste două săptămâni. Nu suntem favoriţi în niciun joc, nu mă interesează clasamentul, trebuie să tratăm fiecare joc în parte. Este început de campionat, nu am fost favoriţi în niciun joc. Pentru că dacă nu tratezi fotbalul, bumerangul vine imediat înapoi şi nu aş vrea să îi trezească pe jucătorii noştri vreun rezultat negativ. Ci dimpotrivă, să continue perioada asta cu rezultate bune. 

Suprafaţa terenului de la noi ne-a forţat să ne antrenăm în altă parte, deşi am beneficiat de terenuri bune acolo. Distanţa ne-a dezavantajat puţin, dar am încercat să refacem terenul central, dar şi terenul 2 şi să revenim într-o săptămână sau două pe ele, să ne antrenăm. Dar nu a fost un impediment, pentru că băieţii s-au antrenat foarte bine. 

Nu am mai transferat niciun jucător, în primul rând pentru că nu ne-a permis bugetul. Ce am vrut să aduc a fost prea scump, s-au dus la altă echipă. Dar asta nu înseamnă că nu vom transfera un jucător sau doi. Dar încă o dată, aştept să avem buget pentru a cumpăra jucători. Dacă nu, mergem până la iarnă pe acest grup de jucători, în care eu am mare încredere. La jucători liberi ne-am uitat, dar cei pe care i-am vrut au preferat alte echipe sau au vrut salarii prea mari", a declarat Dorinel Munteanu. 

Dragan Lovric a semnat cu Gloria Buzău

"E un jucător profesionist, şi-a făcut treaba bine la Galaţi. Îi doresc un sezon bun la Buzău, să joace bine. E un jucător valoros, care poate ajuta echipa. Îi doresc multă baftă", a declarat Dorinel Munteanu despre fostul său jucător. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel