Cupa României Dorinel Munteanu vrea să avanseze în Cupa României. Meciul cu Dinamo, important pentru obiectiv

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Obiectivul celor de la Oţelul Galaţi în Cupa României este ieşirea din grupe, iar din acest motiv meciul cu Dinamo are o importanţă aparte, spune Dorinel Munteanu. 



"Cele mai frumoase jocuri sunt cele cu echipele de tradiţie, echipe bune ale campionatului. Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai puţin bună, rămâne Dinamo şi vom avea un meci foarte greu mâine. Ne dorim să ne calificăm în următoarea etapă a Cupei României şi avem nevoie de cel puţin un punct, dacă nu trei puncte. Mergem să ne calificăm, ăsta este obiectivul propus, să ieşim din grupe. Aşa că vom face tot posibilul pentru asta şi vom folosi cea mai bună formaţie. Am văzut jocul lor cu Sepsi, un joc consistent. Au un antrenor nou, dar nu poate să facă minuni după o zi sau două. Dinamo este Dinamo şi trebuie să ne concentrăm foarte bine", a spus tehnicianul.

Oţelul merge cu cea mai bună echipă în înfruntarea cu Dinamo 

El a precizat că nu are motive pentru care să nu folosească cea mai bună formulă de echipă în partida de la Bucureşti.

"Nu am de ce să odihnesc jucători, următorul meci este marţi, avem timp să ne odihnim. Echipa este bine pregătită şi probabil că voi face o schimbare sau două, aşa cum fac tot timpul", a mai spus Munteanu.

După ce a învins-o pe FCSB cu 2-0 pe Arena Naţională, duminică, în Superligă, echipa de fotbal Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Dinamo, joi, de la ora 20:45, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, într-un meci din cadrul Grupei C a Cupei României, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel