Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, speranţe mari pentru Oţelul. "În viitorul apropiat, să dăm jucători la naţionala României"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dorinel Munteanu a participat la emisiunea MicroBeast şi a anunţat obiectivul din acest sezon al Oţelului, dar şi marea sa dorinţă: jucători de la Oţelul Galaţi să ajungă la naţionala României. Antrenorul gălăţenilor a vorbit şi despre momentele de virtuozitate pe care le oferă pe marginea terenului cu mingea, dar şi despre tacticile folosite pentru a-i motiva pe jucători, atât pe cei români, cât şi pe cei străini. 



"Sincer, de când am preluat această echipă, eram convins că dacă avem continuitate, vom avea şi rezultate. Obiectivul nostru este să depăşim performanţa de anul trecut. Eu am speranţe în echipa pe care o antrenez. Rezultatele vor veni dacă facem totul ca la carte. 

(n.r. legat de preluările făcute pe marginea terenului) Preluările le fac pe loc. Nu mai pot să alerg. Asta nu se uită niciodată, dar sunt jucători care mă depăşesc, care fac preluări din viteză şi aşa mai departe. Dacă cresc sănătos, dacă îşi doresc să performeze în meseria de fotbalist, se poate. Talentaţi sunt. Dar trebuie îndeplinite şi alte criterii. 

Clubul nostru nu are posibilitatea acum să dea jucători la echipa naţională. Avem la U21, avem la naţionala Moldovei, dar eu sper ca în viitorul apropiat să dea şi Oţelul jucători la echipa naţională. 

Niciodată nu am folosit biciul cu jucătorii. Am fost foarte dur, pentru că îmi doresc ca jucătorii să se autodepăşească. Mulţi străini cred că e uşor să performezi în campionatul românesc, dar nu e aşa. Eu sunt consecvent, nu folosesc biciul, dar la antrenamente, la pregătiri, nu se discută, se execută", a declarat Dorinel Munteanu la MicroBeast. 

Oţelul Galaţi, remiză albă cu Gloria Buzău în etapa IX

Gloria Buzău a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, 0-0, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

Oţelul, care rămâne neînvinsă, a terminat meciul în zece jucători, după ce fundaşul sârb Nikola Stevanovic a primit al doilea cartonaş galben pe final (90+1).

Antrenorul Eugen Neagoe a debutat cu acest prilej pe banca nou-promovatei, care rămâne pe ultimul loc în Superligă. Gloria venea după trei eşecuri consecutive.

Cinci jucători au debutat în acest meci la buzoieni, portarul David Lazar, fundaşii Mike Cestor şi Denis Dumitraşcu, mijlocaşii Alexandru Jipa şi Dragoş Albu, scrie Agerpres.

Gloria Buzău - SC Oţelul Galaţi 0-0, Stadion Municipal - Buzău
Cartonaş roşu: Nikola Stevanovic (Oţelul, 90+1).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Alexandru Vodă (Alba Iulia), Cristian Daniel Ilinca (Craiova); al patrulea oficial: Vlad Baban (Iaşi)
Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) - LPF

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel