Superliga Romaniei Mesajul lui Dorinel Munteanu pentru suporterii Oţelului, înainte de meciul cu Hermanstadt

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi o întâlneşte în etapa a IV-a din Liga 1 pe Hermanstadt, vineri, 2 august, de la ora 19:00, pe teren propriu. Dorinel Munteanu a vorbit despre transferul lui Luca Andronache, de la Farul, dar a avut şi un mesaj pentru suporteri. 



Dorinel Munteanu spune că ora la care a fost programată partida nu contează, important e ca suporterii să fie în spatele echipei. 

"Indiferent de oră, eu cred că suporterii trebuie să fie lângă echipă, cum au fost întotdeauna, să ne susţină, să aibă încredere în noi. Pentru că înaintea fiecărui sezon competiţional, tot timpul în dreptul echipei noastre s-a pus un semn de întrebare. Ce vom face, cum vom începe sezonul. Eu mă aştept ca suporterii să fie tot timpul alături de echipă. Împreună am putut să obţinem performanţele pe care le-am obţinut. Deşi nu este suficient numai ca suporterii să fie lângă echipă. Echipa trebuie să se întrebuinţeze la maximum, pentru ca suporterii să se alăture, şi împreună să fim mai puternici", a declarat Dorinel Munteanu. 

Oţelul Galaţi este neînvinsă în primele 3 etape ale sezonului şi a obţinut 2 victorii şi o remiză. Oţelul a învins FC Botoşani cu 3-2, FCSB cu 2-0, şi a remizat cu Farul Constanţa, scor 0-0. 

Luca Andronache, atacantul de la Farul, transferat la Oţelul Galaţi 

"Atacantul central Luca Andronache, tânăr care deja a marcat în Superliga, a fost transferat definitiv de la Farul Constanța. El a semnat un contract cu Oțelul Galați pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alți doi ani.

Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1.89 metri), este noul jucător al Oțelului. El vine sub forma unui transfer definitiv, gruparea Farul Constanța păstrând un procent dintr-un viitor transfer. Luca este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a fost convocat la naționala Under 20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League. Considerat un vârf de mare perspectivă, Andronache a debutat în Liga 1 la 17 ani și 13 zile, într-un meci dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, scor 1-1. Campion de juniori U19 cu FC Viitorul, noul vârf roș-alb-albastru, care poate activa și în bandă, este născut în București și a trecut și pe la Academia lui FCSB.

În stagiunea precedentă, Luca a fost distribuit în 14 partide oficiale ale Farului (10 în Superliga, 2 în Cupa României, 2 în preliminariile Conference League) și a înscris un gol în play-off, în victoria constănțenilor cu Rapid București, scor 3-1. El este o soluție pentru regula Under 21 și deja se pregătește sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu", a transmis ASC Oţelul.

Dorinel Munteanu e mulţumit cu transferul tânărului fotbalist, care poate evolua pe mai multe posturi din atac. 

"El este under, ştim cu toţii. Poate să joace atât ca atacant, cât şi ca extremă, pe dreapta şi stânga. E o soluţie pentru mine, ca under. Nu ştiu dacă mă bazez pe el la meciul cu Hermanstadt, deşi el e pregătit, a făcut pregătirea cu Farul. Voi decide cine va intra în cantonament pentru acest meci", a mai declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Hermanstadt. 

Prima declaraţie a lui Andronache ca jucător al Oţelului 

"Mă bucură transferul la Oțelul și vreau să demonstrez cât mai repede că pot ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele. Le mulțumesc celor de la Farul pentru anii petrecuți la Constanța, iar acum sunt nerăbdător să văd stadionul plin la Galați, noua mea casă. Forza, Oțelul!", a declarat Luca Andronache. 

Andronache a semnat un contract pe un an cu Oțelul, existând opțiunea prelungirii relației contractuale pe încă două sezoane competiționale.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel