Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, nemulțumit de remiza cu Universitatea Craiova. Antrenorul și-a felicitat, totuși, elevii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa condusă de Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, rămâne singura formație neînvinsă în Superliga, după remiza de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.



Oțelul Galați a terminat la egalitate derby-ul de clasament cu Universitatea Craiova, scor 1-1 pe teren propriu, sâmbătă seară, într-un meci contând pentru a XII-a etapă a Superligii.

După meci, antrenorul dunărenilor nu a putut să se declare fericit pentru rezultat, dar a recunoscut valoarea adversarului. Totuși, Dorinel Munteanu a spus că echipa sa a fost vizibil mai bună în partidă.

„Noi am fost mai buni. Am avut ocazii, nu ne-au pus probleme”

„Nu sunt fericit cu acest punct. Știm cu toții ce înseamnă Craiova, o echipă cu pretenții, dar noi am fost mai buni. Am avut ocazii, nu ne-au pus probleme. Eu sunt subiectiv poate, dar doar cei care sunt răuvoitori nu recunosc jocul nostru bun din acest meci. Am făcut un meci foarte bun, nu i-am lăsat să miște. Ei cu jucători de mare calitate!

Așa că noi am pierdut două puncte importante, chiar dacă avem patru egaluri consecutive, eu cred că le puteam câștiga pe toate. Nu sunt mulțumit, dar le mulțumesc băieților că au făcut totul ca să câștige jocul.

Noi mergem mai departe, cu jocul nostru, cu problemele noastre. Noi ne respectăm adversarii, dar vrem să ne facem jocul nostru, pe care îl antrenăm.

Unii vor să recunoască meritele noastre, alții, care sunt răuvoitori, nu vor. Ne așteptăm ca orice jucător de-ai noștri să marcheze. Tot Juric a avut o ocazie mare cu Rapid, atunci nu a marcat din 23 metri. Ne lipsește inspirația în fața porții.

Și în prima repriză am avut două centrări periculoase în fața porții, dacă (Alexandru) Pop ar fi luat fața adversarului... Se vede uneori stresul, presiunea pusă de adversar”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu, după remiza cu Universitatea Craiova de la Galați.

Oțelul Galați a fost echipa care a deschis scorul, printr-o lovitură spectaculoasă a bosniacului Stipe Juric (min. 4), jucător care a marcat în poarta lui Laurențiu Popescu după o centrare de la portughezul Frederic Maciel.

Nu mult i-a trebuit Universității Craiova să restabilească egalitatea, Ștefan Baiaram introducând mingea în poarta lui Iustin Popescu în minutul 14. Faza a fost de asemenea spectaculoasă, întrucât portarul oțelarilor a scos de pe spațiul porții o minge dificilă, după trimiterea unui corner.

Elevii lui Dorinel Munteanu au părut mai periculoși în partidă, având mai multe șanse de a schimba tabela. În minutul 34 al meciului, șutul jucătorului portughez Miguel Silva a prins doar bara porții adverse.

După disputarea a 12 etape, Oțelul Galați rămâne singura formație neînvinsă din acest sezon în Superligă, acumulând 19 puncte în clasament (fără o etapă disputată, cu CFR Cluj, din a VI-a rundă).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel