Superliga Romaniei Dorinel Munteanu mai vrea jucători la Oţelul Galaţi. Ce părere are despre cei aduşi până acum

Data publicării:
Captură SC Oţelul Galati
Captură SC Oţelul Galati

Oţelul Galaţi a câştigat primul meci amical din Austria, scor 3-2, contra campioanei Sloveniei, NK Celje. 



Golurile gălăţenilor au fost marcate de Teles, Tănasă şi nou venitul Djuric. 

"Rezultatul e foarte important, atitudinea băieţilor, implicarea lor a fost foarte, foarte bună. Le-am dat la fiecare 45 de minute, să aibă jocuri. E primul joc, dar per ansamblu sunt mulţumit, a fost un joc reuşit şi un rezultat pozitiv. Am discutat cu antrenorul celor de la Celje înainte de meci, le-am urat succes în preliminariile Ligii Campionilor. 

Dar mă bucur pentru noi, am arătat bine. Dar nu înseamnă că nu mai avem de lucru. Avem foarte multă treabă. Am mai spus-o şi repet. În acest an trebuie să confirmăm poziţia noastră în Superligă şi să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion", a declarat Dorinel Munteanu. 

Cum îi vede Dorinel Munteanu pe noii jucători transferaţi 

În această partidă au evoluat toţi jucătorii transferaţi de Oţelul în această vară. Portarii Kovalov şi Popescu, mijlocaşii Chira, Roşu, Djuric şi Maftei, dar şi Juric au jucat, iar Dorinel Munteanu a tras concluziile despre evoluţiile lor. În plus, antrenorul anunţă noi transferuri la Galaţi. 

"Au arătat destul de bine. Mai trebuie ca integrarea lor să se facă cât mai rapid. Dar grupul sper să îi asimileze cât mai repede, şi ei să ajute echipa. De aceea am făcut achiziţii. Vor mai veni unul sau doi jucători", a mai declarat antrenorul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel