Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, lăudat pentru munca de la Oţelul înainte de meciul cu Dinamo

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi este pe locul al doilea în Superligă, cu 16 puncte după nouă etape. Oţelul Galaţi are şi un meci restant, cu CFR Cluj.



Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo,  a lăudat munca depusă de Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, înainte de meciul direct dintre cele două echipe. De menţionat este şi că Oţelul Galaţi nu a pierdut niciun meci în acest sezon, dar şi că are cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar 3 goluri primite. 

"Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate. Meciul cu Oţelul Galaţi va fi unul dificil, o echipă puternică mai ales în meciurile de pe teren propriu, o echipă care primeşte foarte puţine goluri. Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toţi adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby, toţi vor să învingă Dinamo. Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei. E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde", a declarat Kopic.

Cîrjan, în echipa etapei 

Cătălin Cîrjan, fotbalistul adus de Dinamo de la Rapid în această vară, a impresionat sub comanda lui Zeljko Kopic şi a devenit om de bază. Cîrjan a marcat golul victoriei cu Unirea Slobozia din pasa lui Astrit Selmani şi a prins un loc în echipa etapei a IX-a. 

"Din primul moment am crezut în Cătălin Cîrjan, este un jucător special, un profesionist desăvârșit care se pregătește cu cea mai mare seriozitate", a declarat Kopic. 

În echipa etapei a fost şi un jucător de la Oţelul Galaţi. Este vorba despre fundaşul central Jonathan Cisse, descris de LPF drept "stâlpul celei mai bune defensive din campionat". În ultima etapă, gălăţenii au remizat, scor 0-0, cu Gloria Buzău, în deplasare. 

Oţelul a câştigat ultimul duel cu Dinamo 

În ultimul meci dintre cele două echipe, disputat tot la Galaţi, Oţelul s-a impus graţie unui gol marcat în prelungiri de puştiul Tănasă. 

La acea vreme, însă, situaţia era complet diferită. Meciul se disputa în playout, iar Dinamo se lupta pentru salvarea de la retrogradare, venită în cele din urmă graţie barajului câştigat cu Csikszereda, scor general 2-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel