Superliga Romaniei Dorinel Munteanu îi spulberă visul lui Gigi Becali: Nu cred că o astfel de echipă se va impune

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu nu crede că FCSB poate câştiga titlul în Superligă. Totul din cauza implicării lui Gigi Becali la club. 



”E prea devreme să spunem că FCSB e campioană. Nu cred că o astfel de echipă se va impune. Se vorbește foarte mult acolo de implicarea patronului. E jucăria lui, dar eu nu cred că va câștiga o echipă condusă de patron.

Nu cred că un succes va veni cu o persoană care e în afara fenomenului, care nu e în mintea antrenorului. Un meci, două poate funcționează această strategie, dar nu la nivel mai lung.

Ce antrenezi, cum vezi forma jucătorului? Îl bag pentru că-mi place frizura lui? Un antrenor trebuie să știe, la el și la schimbări, antrenorul simte unde e slăbiciunea, nu altcineva”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Oţelul vine după o victorie clară cu UTA 

Oţelul Galaţi a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-2 (3-0), luni seara, în deplasare, la Sibiu, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.

Oţelul a făcut un joc impecabil timp de 85 de minute şi a marcat de patru ori, prin Juri Cisotti (3 - penalty), Alexandru Mihai Pop (5, 34) şi Samuel Teles (54).

Gălăţenii s-au relaxat pe final şi au permit arădenilor să înscrie de două ori, prin Tiberiu Căpuşă (86), Rareş Pop (90+5 - penalty). Pop a obţinut lovitura de pedeapsă, după ce a fost faultat de bulgarul Milen Jelev.

Bucureşteanul Adrian Ghinguleac, vicepreşedintele Comisiei Municipale a Arbitrilor, a oficiat, luni, la cel de al 400-lea său joc în liga de elită.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

UTA era neînvinsă de şapte etape, în carte obţinuse două victorii şi cinci egaluri.

Oţelul venea după trei egaluri în Superligă, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel