Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de meciul dintre FCSB şi Oţelul. Antrenorul închide uşa naţionalei. "Nu sunt pregătit în acest moment"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB şi Oţelul nu au pierdut în primele două etape ale noului sezon şi se înfruntă în etapa a III-a, într-un meci care se anunţă a fi încrâncenat. FCSB vine după două remize în campionat, cu U Cluj şi Unirea Slobozia, în timp ce Oţelul Galaţi a învins la FC Botoşani şi a remizat cu Farul Constanţa. 



Oţelul Galaţi a câştigat în prima etapă la FC Botoşani, scor 3-2, şi a remizat, scor 0-0, cu Farul Constanţa, pe teren propriu. FCSB, de cealaltă parte, are două egaluri în primele două etape de Liga 1, 1-1 cu Universitatea Cluj şi 2-2 cu Unirea Slobozia. 

Dorinel Munteanu a prefaţat partida cu FCSB din etapa a III-a şi spune că victoria din deplasare obţinută sezonul trecut este deja istorie, acesta urmând a fi un meci cu totul diferit. 

"Va fi un meci foarte, foarte dificil. Suntem în etapa a III-a, sorţii ne-au scos în cale campioana de anul trecut, o echipă foarte puternică, cu un lot valoros. Chiar dacă au jucat marţi un meci în Champions League, FCSB are un lot valoros, format din jucători care pot face diferenţa în orice moment. Dar mă bazez foarte mult pe o creştere a calităţii jocului nostru, mai ales bazat pe ceea ce am jucat în repriza a doua cu Farul. Trebuie să ne întrebuinţăm foarte mult, să avem o atitudine foarte bună vineri seară. Îmi doresc ca echipa să facă un joc solid, şi după un randament bun ne aşteptăm şi la un rezultat pozitiv", a declarat Dorinel Munteanu. 

Oţelul Galaţi a învins sezonul trecut FCSB în deplasare, scor 2-0. Întrebat dacă speră la o reeditare a acelui rezultat, Dorinel Munteanu a spus că "sunt jocuri diferite. Anul trecut rămâne în istorie. Acum ne aşteaptă o nouă provocare. Repet, jucăm cu campioana României. Totul depinde de băieţi, de organizarea lor, de capacitatea lor de a se concentra la maximum în acest meci. Numai printr-un joc colectiv putem contracara calităţile adversarului". 

Ce formulă a FCSB-ului aşteaptă Dorinel Munteanu 

"Suntem în etapa a III-a abia, şi cred că nici ei nu ştiu exact care e formula de start cu care vor aborda campionatului. Sunt jucători care abia au venit, care sunt rulaţi, de la care se aşteaptă să se integreze cât mai rapid, aşa cum şi eu aştept de la jucătorii noştri noi să se integreze rapid. Indiferent ce nume vom avea în faţă, noi trebuie să facem un joc exact. Numai printr-un joc bun, agresiv, putem obţine rezultate. Niciun jucător nou nu putem spune că s-a integrat 100%. Ştiţi nivelul cerinţelor mele, şi ca să ajungă aici trebuie să muncească foarte mult. Dar am încredere în toţi jucătorii aduşi şi sunt convins că din punct de vedere al dorinţei, în meciul cu FCSB nu ar trebui să avem probleme", a mai declarat antrenorul gălăţenilor. 

"Nu este momentul pentru naţională" 

Dorinel Munteanu a spus că, în ceea ce priveşte preluarea echipei naţionale, "nu este momentul. Am un proiect la Galaţi, am o sumă de răscumpărare, de transfer, să zic aşa. Poate data viitoare, la următoarea schimbare de antrenor, va veni şi rândul meu. Dar în acest moment nu sunt pregătit pentru echipa naţională". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel