Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat meciul cu U Cluj, din etapa cu numărul 13. Oţelul Galaţi, singura echipă neînvinsă din campionat, merge pe terenul liderului, iar Dorinel Munteanu a avut un mesaj clar pentru jucători: Oţelul să rămână neînvinsă, dar cu un joc solid. Acesta a vorbit şi despre absenţele din lot, despre noii jucători, dar şi despre presupusele probleme financiare ale clubului care ar duce la depunctare. 



Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în barajul pentru Conference League din sezonul trecut. Meciul s-a disputat la Galaţi şi s-a încheiat cu victoria clujenilor. Nici ei nu au ajuns însă în cupele europene, pentru că au pierdut finala barajului contra celor de la Universitatea Craiova. 

"Este un meci foarte greu cu U Cluj. E o echipă schimbată în bine faţă de anul trecut. Dar avem şansa noastră, mergem cu mare încredere, mergem să obţinem punct sau puncte. Suntem capabili, dacă ne ridicăm la nivelul aşteptărilor mele. Trebuie să fim o echipă agresivă, compactă, care ştie ce vrea, care se bate pentru fiecare minge, pentru fiecare metru de teren. 

Clujul a avut o campanie de achiziţii foarte bogată, s-a schimbat foarte mult echipa. În general, îl ştiu pe Neluţu, ştiu ce gândeşte. Şi ei ştiu la fel de bine ceea ce facem noi. Şi la noi s-au schimbat foarte multe, avem jucători noi. Va fi un meci interesant, în care îmi doresc ca diferenţa să fie făcută pe teren, de jucători, nu de alţi factori. Vrem să rămânem neînvinşi. Dar cel mai important lucru e să facem un joc foarte solid", a declarat Dorinel Munteanu. 

Cine lipseşte de la Oţelul Galaţi în duelul cu U Cluj

"Îi avem pe Cisse, Bogaciuc absenţi. Maxim Cojocaru a venit şi el răcit de la naţională. Jucătorii noi veniţi, Martin şi Bourard, nu sunt 100% din punct de vedere fizic. Nu este vorba de integrare, pentru că unul sau doi jucători se integrează foarte rapid în lot, dar trebuie să fie puşi la punct din punct de vedere fizic", a mai declarat antrenorul gălăţenilor. 

Poate fi depunctată Oţelul? 


În urmă cu o săptămână, a apăruit o informaţie conform căreia Oţelul Galaţi este una dintre cele 4 echipe din Liga 1 care riscă depunctarea, din cauza unor datorii. Clubul a reacţionat atunci prompt cu un comunicat de presă, iar Dorinel Munteanu spune că informaţiile nu sunt adevărate. Cu toate astea, antrenorul recunoaşte că sunt întârzieri salariale, dar spune că jucătorii înţeleg situaţia clubului. 

Munteanu face şi apel la sponsori să vină cu banii promişi echipei. 

"Nu este nimic adevărat legat de posibila depunctare. Sigur, avem întârzieri la jucători, ei înţeleg situaţia clubului, dar nu avem alte probleme mai mari. Alarmele false să le ţină cei care le transmit. Nu suntem în postura de a se întâmpla lucruri mai puţin plăcute la acest club, deocamdată. Aşteptăm sponsorii, îi aşteptăm pe cei care ne-au promis finanţare, în afară de Ligă şi de Consiliul Local. Aştept bani din mai multe părţi cu care ne-am înţeles", a concluzionat Dorinel Munteanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel