Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, cuvinte dure pentru elevii săi, chiar dacă rămân neînvinși în Superliga

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gloria Buzău și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din cadrul etapei a IX-a a Superligii. 



Antrenorul dunărenilor nu a fost deloc mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi, în special de către atacanți. Dorinel Munteanu a declarat că echipa sa merita victoria în meciul de sâmbătă seară, următoarele dueluri fiind unele foarte dificile: Oțelul întâlnește formațiile lui Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova și Universitatea Cluj.

„Adversarul nostru ne-a surprins pe câteva contraatacuri, am controlat jocul, dar am ales greșit în formula de start jucătorii de atac. Îmi asum, pentru că eu fac echipa, pentru că vreau mai multă consecvență în atac. Nu ne-am creat foarte multe faze.

Jucătorii pe care i-am schimbat nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor mele. S-au făcut greșeli care ne-au pus probleme. Budescu ne-a creat cele mai mari probleme, dar nu sunt mulțumit. Obiectivul meu era să luăm toate cele trei puncte. 

Orice jucător trebuie susținut, Maciel este un jucător bun. Problema nu este la Maciel. Ca să ajungi în fața porții trebuie să contribuie mai mulți jucători.

Ne așteaptă o partidă grea cu Dinamo și alte etape grele, urmează Rapid, CFR, Craiova. Sunt și lucruri pozitive, lucruri bune și mai puțin bune. Ca să câștigi jocuri, trebuie să marchezi și să fim mai ofensivi.”, a spus Dorinel Munteanu.

„În meciul viitor nu îl am pe unul dintre cei mai buni fundași ai noștri. Ce pot să cred?”

Totodată, Dorinel Munteanu a făcut o aluzie la arbitraj, spunând că unul dintre cei mai buni fundași ai săi, Nikola Stevanovic, a fost eliminat pe nedrept, această decizie a centralului fiind una foarte importantă pentru meciurile viitoare ale Oțelului.

„Cred că echipa gazdă este mulțumită de acest rezultat de egalitate. Nu am văzut faza. Nu poți să dai la o fază fixă cartonaș, nu suntem la balet, aici e un sport bărbătesc.

Eu cred că arbitrii trebuie să ne respecte. Nu cred că a fost un fault așa grav. Mi-a rupt echilibrul, în meciul viitor nu îl am pe unul dintre cei mai buni fundași ai noștri. Ce pot să cred? Ce pot să cred când toate mi se întâmplă înaintea meciului cu Dinamo?!”, a spus Dorinel Munteanu, după remiza din Buzău.

Pentru Oțelul Galați urmează un duel cu Dinamo București, pe teren propriu, meci programat pe 20 septembrie, de la ora 21:00. Gloria Buzău va face deplasarea la FC Botoșani, partidă desfășurată în aceeași zi, de la ora 18:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel