Superliga Romaniei Dorinel Munteanu aşteaptă meciul cu CFR Cluj, pentru a-l înfrunta pe Adrian Mutu. "El e din generaţia nouă. Să vedem care pe care"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu nu uită şi nu iartă. Adrian Mutu a criticat metodele "neamţului" de antrenament în cantonamentul din această iarnă de la Vatra Dornei, iar acum Dorinel Munteanu abia aşteaptă meciul cu clujenii, pe care Adi Mutu îi va prelua după demiterea lui Andrea Mandorlini. 



”Eu nu am nimic cu Adrian. Atât îl duce capul, eu ce să fac? Dacă a putut spune asta despre mine. El e generaţia nouă. Ok, noi suntem generaţia mai veche, care am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României și pentru România. De aceea ne iubeşte toată lumea.

El e crescut în noua generaţie şi cei din noua generaţie au altă părere despre noi. Dar fotbalul tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci, să vedem care pe care.

Nu numai el, și alți colegi de-ai mei care s-au trezit vorbind, dar nu m-au afectat și le-am spus băieților înainte pe teren să demonstreze că acea perioadă de la Vatra Dornei ne-a ajutat, unde am stat 9 zile dar am făcut doar 3 zile intensiv, restul a fost ozonificare, schimbarea atmosferei, să nu stăm toată ziua la Galați”, a spus Dorinel Munteanu după meciul cu FC Voluntari, încheiat 1-1. 

Adrian Mutu i-a criticat metodele, înainte să o preia pe CFR Cluj.

”Am văzut toate meciurile Galațiului. Accentul lui este pe fizic. Probabil și-a dorit să îmbunătățească și altceva, relațiile de joc, și nu doar fizicul. A apelat la ce a avut ținând cont de condițiile financiare. Cu tot respectul, suntem în 2024. Este o metodă învechită.

Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e părerea mea. Este un antrenor cu principii old school. Este dur, dar în realitate este un băiat extraordinar. Dacă funcționează la el...

Dacă ai pune FCSB-ul sau Rapidul să alerge, nici nu ar avea loc. Ar veni lumea”, a spus, în urmă cu o săptămână, Adrian Mutu, la Fotbal Club.

Acum, Adrian Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, după ce Ioan Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini ca urmare a eşecului de la Botoşani, scor 1-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel