Superliga Romaniei Dorinel Munteanu anunță că oțelarii au un moral bun înaintea meciului cu FCSB: „Mergem să facem o partidă solidă”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oțelul Galați a primit vizita echipei Farul Constanța, luni seară, în meciul care a încheiat a doua etapă a Superligii, scor 0-0, următoarea partidă a dunărenilor fiind confruntarea cu FCSB.



Dorinel Munteanu: „Am jucat cu o echipă tenace, foarte bună”

Oțelul Galați a încheiat cu o remiză cea de-a doua etapă a Superligii, scor 0-0 cu Farul Constanța, pe teren propriu. Dorinel Munteanu, antrenorul oțelarilor, s-a declarat mulțumit de rezultatul de luni seară, ținând cont de fazele de început ale campionatului, dar și de adversarul de calitate pe care l-a înfruntat.

După cele două etape, dunărenii au patru puncte, bifând o victorie și o remiză, pe când „marinarii” au înregistrat o înfrângere și un rezultat de egalitate, cu un punct.

„Încep cu ceea ce am realizat în acest joc: am câștigat un punct foarte important pentru noi, pentru că am avut în față o echipă foarte bună în campionatul intern, cu o tehnicitate ridicată la nivelul jucătorilor. Sigur, noi am încercat să îi contracarăm prin calitățile noastre, am început jocul mai puțin bine. Am dat posibilitatea adversarului prea ușor să verticalizeze jocul și să ne pună câteva probleme...

Ca ocazii, pot spune, atât în prima repriză, cât și în a doua, scorul reflectă cam ceea ce s-a întâmplat pe teren. A doua repriză noi ne-am revenit, ne-am creat ocazii, au avut ei o bară, am avut și noi o bară... Ocazie mai mare cred că a fost a lui (n.r. Alexandru) Pop, putea să marcheze...dar în această perioadă nu pot fi decât mulțumit - pe jumătate - am jucat cu o echipă tenace, foarte bună.”, a explicat Dorinel Munteanu.

CITEȘTE ȘI Vine Dorinel Munteanu la naționala României? Răspunsul clar al „Neamțului”

Dorinel Munteanu are încredere în echipa sa, înaintea duelului cu FCSB

Despre prezența mare a publicului gălățean pe stadion, pentru o zi de luni și totodată pentru ora târzie (peste 7.000 de spectatori), meciul începând la orele 22:00, antrenorul oțelarilor a rămas cu impresia că spectatorii au fost cumva nemulțumiți de rezultatul de egalitate. Totodată, Dorinel Munteanu a mai spus că elevii săi au un moral bun înaintea partidei din deplasare cu FCSB.

„Eu mă aștept tot timpul să avem suporterii lângă noi și să susțină echipa. Mi s-a părut că au fost puțin nemulțumiți de acest rezultat de egalitate, dar ținând cont de circumstanțele celei de-a doua etape, eu cred că ar trebui să meargă acasă liniștiți.

Băieții au demonstrat că au caracter, putere de muncă, în față am avut un adversar foarte dificil, cu o tehnicitate ridicată, chiar dacă au fost copii de 2005, 2006, 2007, calitatea lor s-a văzut. Dar ne-am revenit în a doua repriză și mă bucur, pentru că prima repriză a fost foarte modestă.

Fiecare punct este important, acest punct va fi foarte util echipei, avem un moral bun, mergem în următorul joc vineri, la FCSB, să facem o partidă solidă și să obținem ceva din acel meci, așa că până la final mai sunt foarte multe meciuri. Mai avem câteva probleme de pus la punct, probleme la lot, mai aștept să mai vină doi sau trei jucători pe care îi avem în vedere și pe care vreau să îi legitimăm cât mai repede, ca să am o concurență pe posturi cât mai mare.” , a mai spus tehnicianul Oțelului.

Oțelul Galați urmează să înfrunte campioana Superligii, vineri, 26 iulie. Meciul din deplasare va avea loc pe stadionul „Steaua” din București, începând cu ora 22:00.

Farul Constanța va evolua pe teren propriu, în fața celor de la FC Botoșani. Partida este programată duminică, 28 iulie.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel