Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a prefaţat meciul Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova la DC Sport. "Suntem puţin datori. Am avut şansă în tur"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, a prefaţat meciul cu Universitatea Craiova din etapa a II-a returului Superligii. 



Oţelul a învins UTA Arad în etapa precedentă cu 4-2, însă este neînvinsă de la începutul lunii octombrie. Pe 8 octombrie, Oţelul era înfrântă de Farul Constanţa, la Galaţi, cu 1-0. 

"Fiecare rezultat pozitiv ne duce spre obiectivul nostru, dar va fi un meci foarte dificil. Am început foarte bine returul de campionat, cu o victorie împotriva unei echipe foarte bune, din punctul meu de vedere. Înaintea jocului erau peste noi în clasament, cu un punct, dar am câştigat categoric. Cu Craiova va fi, însă, mult mai greu. E şi o zicală românească, să ajungi sus e uşor, dar să te menţii e foarte greu. Aşa că băieţii mei sunt pregătiţi, chiar dacă vin după această pauză frumoasă. Eu sper că duminică băieţii mei să fie într-o formă foarte bună. 

Echipele pe care le-am pregătit eu şi cel puţin Oţelul Galaţi câştigă mai multe puncte acasă. Acum suntem puţin datori, ca să spun aşa", a declarat Dorinel Munteanu. 

"Am avut şansă în meciul tur"

"Eu cunosc Craiova foarte bine, am avut un meci foarte dificil şi la ei şi chiar am avut şansă, ca să spun aşa. Eu sper ca echipa mea să se prezinte altfel în meciul de duminică şi să ne apropiem de obiectivul pe care l-am propus. În acest an, până în decembrie, vreau să adunăm cât mai multe puncte din următoarele cinci meciuri", a mai declarat antrenorul gălăţenilor. 

În meciul tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0, însă Universitatea Craiova a dominat categoric meciul. 71% posesie, 10 ocazii de gol, 4 şuturi pe poartă, 9 cornere şi 75 de atacuri periculoase. Totul în timp ce poarta oltenilor nu a fost pusă în real pericol nici măcar o dată de gălăţeni. 

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova are loc duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:30. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel