Baschet Doliu în Liga Naţională de baschet feminin. Americanca Tyra Whitehead, de la CSM Târgovişte, a murit

Data publicării:
Fotografie de la Tucă Bianca:, Pexels
Fotografie de la Tucă Bianca:, Pexels

Marie Tyra Whitehead, baschetbalista americană a celor de la CSM Târgovişte, a fost găsită fără viaţă în apartamentul său. 



lubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, trecerea în nefiinţă a baschetbalistei sale americane Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia, potrivit paginii de Facebook a grupării.

Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!, a transmis clubul.

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie).

Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Baschet




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel