Superliga Romaniei Doi de la Dinamo, doi de la U Cluj, doi de la Farul. Cum arată echipa ideală a etapei a IV-a din Liga 1

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

LPF a alcătuit echipa ideală a etapei din Liga 1. La finalul rundei, Oţelul ocupă primul loc în clasament, cu 10 puncte, urmată îndeaproape de Sepsi OSK şi Universitatea Craiova, fiecare cu 8 puncte. 



LPF a alcătuit echipa etapei, iar Dinamo, Farul şi Universitatea Cluj au câte doi reprezentanţi în aceasta. 

"Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa ideală a etapei a patra:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut şase intervenţii în urma cărora Universitatea a bifat al treilea meci din ediţia curentă fără gol încasat.

FUNDAŞI

Cornel Râpă (UTA Arad) - Experienţa sa l-a ajutat să se adapteze rapid la Arad. Contra ialomiţenilor de la Unirea Slobozia, Râpă a avut o evoluţie solidă în flancul drept.

Lucas Masoero (Universitatea Cluj) - A înscris primul său gol în SuperLigă chiar în cel mai important meci pentru fanii „Şepcilor roşii", derby-ul cu CFR Cluj.

Marian Huja (Petrolul Ploiești) - A fost la înălţime pe toată durata jocului de pe Ion Oblemenco. Este un fotbalist de bază şi în sistemul gândit de Mehmet Topal.

Raul Opruţ (Dinamo) - Pe lângă evoluţia din defensivă, a înscris primul gol în tricoul roş-albilor bucureşteni.

MIJLOCAŞI

Ovidiu Popescu (Universitatea Cluj) - Demonstrează şi la Univeristatea Cluj că este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unui joc. Indiscutabil, un câştig pentru trupa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Constantin Grameni (Farul Constanța) - A dirijat excelent jocul echipei. Şi-a trecut în cont a 10-a pasă decisivă din carieră în SuperLigă.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Rămâne decarul capabil să facă diferenţa în momentele cheie. Gol şi pasă decisivă în cel de-al 446-lea meci jucat pe prima scenă, joc în urma căruia a urcat pe treapta a 10-a în ierarhia prezenţelor all-time.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (Farul Constanța) - Fostul golgheter al României, revenit la Farul, a înscris golul care a închis tabela în disputa cu Poli Iaşi.

Dennis Politic (Dinamo) - Responsabilizat cu banderola de căpitan, are prestaţii tot mai bune. Contra buzoienilor, Politic a reuşit o dublă.

Valentin Costache (UTA Arad) - Introdus pe teren pentru ultima jumătate de oră, a marcat golul care le-a adus arădenilor prima victorie din acest sezon", transmite LPF.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul etapei 

Tehnicianul celor de la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a fost desemnat de LPF antrenorul etapei, pentru victoria "Şepcilor roşii" în derby-ul oraşului cu CFR Cluj. 

După meci, Sabău a menţionat că victoria este dedicată în primul rând suporterilor Universităţii. 

”Foarte fericit pentru suporteri! De mult așteptau această victorie. A fost un meci important. Știm ce au însemnat înfrângeri. M-am gândit astăzi să nu-i mai dezamăgim. Și nu i-am dezamăgit. 

Vreau să-i felicit pe jucători că am reușit să revenim. Încet, încet reușim să ajungem la poartă. Ne-am creat ocazii. În a doua repriză am avut emoții mari de tot. Înscrii, primești gol, iar înscrii. Sunt mulțumit de cum am arătat în momentul de față. Un astfel de joc a fost foarte important pentru noi ca imagine, suporteri, club și așa mai departe. Vreau să-i felicit pe toți.

E și pentru jucători o descătușare. Am arătat bine. CFR e o echipă puternică. Trebuie să joci fără greșeală, foarte bine împotriva lor. Avem și noi potențialul nostru. Când suntem la un nivel bun avem ceva de spus în SuperLiga.

Avem un lot bun, cu jucători care au un caracter frumos. Se antrenează foarte bine. E o plăcere să-i antrenez. Atmosfera se întreține cu rezultate. Sper să avem în continuare acea stare de spirit. Să nu ne mulțumim cu puțin. Ne-am realizat niște puncte importante”, a spus Sabău după meci.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel