Superliga Romaniei Dinamo transferă pe bandă rulantă. Eddy Gnahore, jucător cu 51 de meciuri în Ligue 1, vine din Serie B în Liga 1

Data publicării:
sursa: Pexels
sursa: Pexels

Eddy Gnahore a semnat cu Dinamo Bucureşti. 



"Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul la Dinamo București al mijlocașului central Eddy Gnahoré, ultima oară la Ascoli, în Serie B.

Născut în Franța, având părinți de origine din Coasta de Fildeș, Eddy Gnahoré (30 de ani) și-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo și Ascoli (Italia), Amiens (Franța) și Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaș dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competițional, 14 în Serie B și unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo și 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri și 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez", anunţă Dinamo pe Facebook. 

Cu doar câteva ore în urmă, Dinamo a anunţat că l-a luat şi pe Petru Neagu, de la FC Bălţi. 

!Dinamo 1948 București anunță transferul internaționalului moldovean Petru Neagu, ultima oară la FC Bălți. 24 de ani, Petru Neagu poate juca atât pe postul de mijlocaș stânga, cât și atacant central.

Format la Academia de juniori a italienilor de la Torino, Petru Neagu a evoluat în carieră în prima ligă a campionatului din Moldova, la Zimbru Chișinău (72 meciuri / 5 goluri / 11 pase decisive) și FC Bălți (45 meciuri / 8 goluri / 11 pase decisive). Fost internațional U19 și U21 al Moldovei, Petru Neagu a fost convocat de două ori, însă nu a debutat încă la prima reprezentativă a moldovenilor de peste Prut", au transmis "câinii".

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel