Handbal Dinamo, start perfect în Liga Campionilor. Maximum de puncte după două meciuri

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CS Dinamo a câştigat şi al doilea meci din Liga Campionilor la handbal masculin, contra celor de la Wisla Plock. În următorul meci, dinamoviştii o vor înfrunta pe Eurofarm Pelister, în Sala Polivalentă din Bucureşti. 



CS Dinamo Bucureşti a învins în deplasare formaţia poloneză Orlen Wisla Plock, cu scorul de 28-26 (12-11), miercuri seara, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Campioana României, care a obţinut a doua victorie în tot atâtea etape, a controlat jocul, iar la pauză a avut un gol avans pe tabelă, 12-11. Cu un sfert de oră înainte de final, Dinamo avea deja un avantaj de patru goluri, 24-20, iar în min. 55 ecartul a crescut, 25-20. În ultimele minute s-au jucat cu garda jos, astfel că golurile au venit pe bandă rulantă.

Golurile dinamoviştilor au fost înscrise de Stanislav Kasparek 5, Haukur Thrastarson 4, Frederik Ladefoged Blazejewicz 3, Haniel Vinicius Inoue Langaro 3, Alex Pascual Garcia 3, Ali Zein 3, Andre Gomes 2, Branko Vujovic 1, Darko Djukic 1, Miklos Rosta 1, Andrii Akimenko 1, Yoav Lumbroso 1.

Portarul Vladimir Cupara a avut 9 intervenţii (26,47%).

Pentru gazde au înscris Michal Daszek 7 goluri, Zoltan Szita 4, Dawid Dawydzik 4, Mitja Janc 2, Leon Susnja 2, Miha Zarabec 2, Gergo Fazekas 2, Lovro Mihic 2, Przemyslaw Krajewski 1.

Viktor Hallgrimsson a avut 7 intervenţii (29,17%), iar Mirko Alilovic a apărat un şut (9,09%).

Au arbitrat muntenegrenii Ivan Pavicevic şi Milos Raznatovic, iar delegat EHF a fost israelianul Shlomo Cohen, scrie Agerpres.

Eurofarm Pelister, înfrângere categorică 

Echipa nord-macedoneană RK Eurofarm Pelister Bitola, viitoarea adversară a lui Dinamo, a fost învinsă fără drept de apel de Fuchse Berlin, cu scorul de 30-22 (15-9), miercuri seara, pe teren propriu, în etapa a doua din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Fuchse a dominat meciul de la un capăt la altul, câştigând la opt goluri, după ce la pauză avea un avantaj de şase goluri (15-9).

Cei mai buni de la învingători au fost Lasse Bredekjaer Andersson, cu 7 goluri, şi Mathias Gidsel, 6 goluri, alături de portarul Dejan Milosavljev, care a avut 14 intervenţii (42,42%).

De la gazde s-au evidenţiat Bogdan Radivojevic 5 goluri, Filip Kuzmanovski 4, Samoil Ristevski 3, Oussama Hosni 3, precum şi portarul Nikola Mitrevski (ex-CSM Constanţa), cu 8 intervenţii (28,57%).

Tot miercuri, Dinamo a învins în deplasare echipa poloneză Orlen Wisla Plock, cu 28-26. Campioana României este liderul grupei după acest succes.

Joi vor avea loc celelalte două meciuri din grupă, Veszprem HC - Paris Saint-Germain Handball şi Fredericia Handbold Klub - Sporting Lisabona.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





pixel