Superliga Romaniei "Dinamo nu e pregătită de cupele europene". Andrei Nicolescu le transmite fanilor dinamovişti că mai au de aşteptat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, transmite că participarea în cupele europene nu reprezintă, momentan, un obiectiv pentru echipă. 



Declaraţia sa vine în ciuda faptului că la reunirea lotului, mulţi jucători au spus că vor ca Dinamo să se lupte pentru un loc în playoff-ul Ligii 1. 

"Nu vrem să ne grăbim, apropo de litigii care pot apărea. S-a rezolvat litigiul cu domnul Rednic, dar nu e definitiv. În martie am pierdut focusul pe ieşirea din insolvenţă, din cauza poziţiei sportive. Era irelevant dacă ieşim sau nu din insolvenţă, cât timp eram foarte jos din punct de vedere sportiv. 

Dinamo, la momentul ăsta, ca structură de club, nu e pregătită de cupele europene. Clubul se reclădeşte greu, şi sportiv şi administrativ. Participarea în cupele europene, de pe un loc care ar permite lucrul ăsta, nu ar fi benefică pentru Dinamo, pentru că nu e pregătit clubul structural pentru asta. Oricine îşi doreşte să facă performanţă mai mare. Dar participarea în cupele europene implică o organizare, o structură a clubului, implică mai mult de jucatul unui meci. Vorbim de alt nivel faţă de campionatul României. 

În primul rând, trebuie să fim structuraţi mai bine pentru a putea organiza astfel de evenimente. În al doilea rând, baza de selecţie pentru jucători trebuie să fie alta. Trebuie să avem un grup solid, de cel puţin 15-16 jucători. Şi un grup de 30 de jucători care să poată facilita participarea în cupele europene şi în campionat", a declarat Andrei Nicolescu la Fotbal Club. 

Dinamo l-a adus pe Cătălin Cîrjan 

"Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României", au scris cei de la Dinamo pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel