Superliga Romaniei Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii 1 contra celor de la CFR Cluj. Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, vine cu un avertisment. 



"Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiţi. Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizaţi vom fi, iar ca ţintar, oricum meciurile cu rivalele trebuiau să vină la un moment dat. E bine poate că în primele etape nu jucăm cu FCSB sau Rapid acasă, pentru că putem să ne organizăm mai bine pentru Arena Naţională. Ca opţiuni pentru noi sunt Arcul de Triumf şi Arena Naţională. Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf, să punem un gard despărţitor, nişte plase, ca să putem folosi tot stadionul şi să permitem cât mai multor fani de-ai noştri să vină pe stadion", a declarat Nicolescu.

În ceea ce priveşte campania de transferuri din această pauză competiţională, Nicolescu a afirmat că Dinamo este un pic în urmă faţă de ceea ce îşi propusese, scrie Agerpres.

"Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central. Ţintim pentru jucători de afară, dar este destul de complicat în perioada asta. Ne-am asumat chestia asta privind jucătorii tinerii români, va fi o revoluţie la Dinamo. Sper să fie un impact cât mai rapid ca să poată să îşi urmeze cursul aşa cum am prognozat. Sper că aceşti copii să fie ajutaţi de ceea ce putem noi aduce ca jucători cu experienţă. Era momentul să facem acest pas, pentru că de ani de zile la Dinamo nu s-a mai întâmplat nimic concret, s-au făcut doar nişte petice şi rezultatul s-a văzut în ultimii trei-patru ani", a afirmat Nicolescu.

"Ne-am asumat că va fi greu să ajungem în playoff"

"Şi noi ne-am asumat că va fi foarte greu să ajungem în play-off, cu toate echipele care îşi fac planuri de a ajunge acolo anul acesta, dar dacă strategia aceasta va da roade repede, suntem acolo. Dacă impactul nu va fi atât de bun, al acestei mini revoluţii, apropo de jucători, vom continua să facem acest lucru pentru că credem într-un proiect pe termen mediu-lung", a mai spus Nicolescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?