Superliga Romaniei Dinamo - FCSB, derby-ul etapei. Cristi Borcea a dat un pronostic, dar nu e mulţumit de situaţia de la Dinamo. "Poate se schimbă şi norocul, şi istoria"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo o înfruntă pe FCSB în etapa a II-a a returului, pe Arena Naţională. 



Dinamo este penultima în clasamentul Superligii, în timp ce FCSB este pe primul loc. După egalul făcut de CFR Cluj cu UTA Arad sâmbătă seară, FCSB are acum şansa de a se distanţa în fruntea clasamentului. Dacă o va învinge pe Dinamo, FCSB va acumula 37 de puncte, cu 5 mai multe decât ardelenii. 

Rapid Bucureşti poate urca pe locul al doilea în Superligă dacă o va învinge luni pe Universitatea Cluj, în Giuleşti. 

Cu doar câteva ore înainte de meciul dintre Dinamo şi FCSB, Cristi Borcea, fostul finanţator al câinilor roşii, a dat un pronostic. 

"Acum, suntem vai de mama noastră! Nu vedeți unde a ajuns Dinamo?! Este o durere și pentru mine. 

Eu aș miza pe 1-1. Vreau să fiu optimist. E nevoie de un declic, de ceva, că poate se schimbă și norocul, și istoria. De ce-ar avea nevoie Ovidiu Burcă să se salveze, pe el și pe echipă? Să ajungă ca el să centreze, el să dea cu capul!", a declarat Cristi Borcea pentru GSP.ro.

Florentin Petre speră ca FCSB să ia campionatul 

Fostul căpitan al lui Dinamo l-a lăudat pe Gigi Becali şi spune că FCSB ar merita să ia titlul. 

"Într-adevăr, pentru mine, Gigi Becali este un mare om. A ajutat pe toată lumea, e un om care merită tot respectul. M-a ajutat și pe mine într-o perioadă grea a vieții mele, iar pentru asta am să-l pomenesc de câte ori merg la biserică și mă rog pentru noi să fie bine.

Pentru el chiar îmi doresc să câștige campionatul, investește foarte mulți bani și merită să câștige campionatul. Dinamo cu siguranță nu cred că vor trage o linie după un meci ca acesta. Totuși joacă cu FCSB, o echipă în formă care joacă meci de meci.

Cu siguranță în iarnă se vor gândi să schimbe ceva, să tragă o line, să vadă unde au greșit. Să schimbe lucrurile în bine, să aducă jucători de calitate. Antrenorul, că va fi Ovidiu, sau altul, să se gândească și la rezultate nu doar la înfrângeri”, a declarat Florentin Petre la Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel