Superliga Romaniei Dinamo, Craiova, Poli Iaşi, UTA Arad, CFR Cluj, rezultate în meciurile amicale

Data publicării:
sursa: Pexels via Pixabay
sursa: Pexels via Pixabay

Echipele din Liga 1 se pregătesc intens de noul sezon. Iată ce rezultate au obţinut în ultimele meciuri amicale. 



Poli Iaşi, învinsă de ŢSKA Sofia 

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi a fost învinsă de formaţia bulgară ŢSKA Sofia cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire de la Bansko (Bulgaria).

Golul echipei ieşene a fost înscris de Nicolas Samayoa (75), potrivit paginii de Facebook a clubului.

Pentru ŢSKA, clasată pe locul al treilea în prima ligă bulgară în stagiunea trecută, au marcat Matthias Phaeton (39) şi Alesandro Nikolov (67).

Roman a trimis mingea în transversală (min. 6), iar Fernandez a apărat un penalty (min. 13).

La Poli a jucat şi Valentin Gheorghe (27 de ani), fost la Universitatea Cluj, scrie Agerpres.

Universitatea Cluj, înfrângere usturătoare cu Ludogorets

 Echipa de fotbal Universitatea Craiova a fost învinsă de campioana Germaniei, Ludogoreţ Razgrad, cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă, la Jenbach, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Austria.

Golul echipei din Bănie a fost înscris de costaricanul Carlos Mora (67), prima sa reuşită în tricoul Universităţii.

Pentru Ludogoreţ au marcat Caio Vidal (30), Rick (37), Son (53) şi Ivailo Ciocev (62).

Universitatea a aliniat echipa Silviu Lung jr - Căpăţînă, Maldonado, Zajkov, Ndong - Al. Creţu, M. Danciu (Oshima) - Mora, Houri (Mitriţă), D. Barbu (Paradela) - A. Ivan.

Craiovenii vor juca un nou meci amical duminică, la Kematen (18:00), contra echipei elveţiene FC Sankt Gallen.

Dinamo, victorie în primul amical 

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a învins formaţia slovenă NK Domzale cu scorul de 4-3 (1-1), sâmbătă, Rogaska Slatina, în primul său meci amical jucat în cantonamentului din Slovenia.

Hakim Abdallah a reuşit un hat-trick (71, 97, 109) pentru Dinamo, iar primul gol a fost semnat de Cătălin Cîrjan (21), în acest meci cu două reprize a câte 60 de minute.

Pentru NK Domzale, care s-a clasat pe locul şapte în prima ligă slovenă în sezonul anterior, au punctat Tom Alen Tolic (3), Vid Stefanec (92) şi Mario Krstovski (107).

Dinamo a început cu Adnan Golubovic - Cristian Costin, Kennedy Boateng, Josue Homawoo, Raul Opruţ - Eddy Gnahore, Cătălin Cîrjan, Ghiorghi Milanov - Dennis Politic, Astrit Selmani, Petru Neagu, , potrivit paginii de Facebook a clubului.

În repriza secundă au evoluat Alexandru Roşca - Amzăr, Licsandru, Patriche, Borduşanu - Al. Irimia, Rotund, Bani - Caragea, Abdallah Hakim, Andrei Florescu.

CFR Cluj, victorie cu Slovan Bratislava 

Echipa de fotbal CFR Cluj a învins campioana Slovaciei, Slovan Bratislava, cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, la Windischgarsten, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Austria.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Adrian Păun, din penalty (87), potrivit paginii de Facebook a clubului din Gruia.

UTA Arad a terminat stagiul de pregătire din Slovenia 

Echipa de fotbal UTA Arad a surclasat formaţia austriacă de ligă secundă ASK Voitsberg cu 7-1, sâmbătă, în St. Veit am Vogau, în ultimul meci amical jucat în acest stagiu de pregătire.

Golurile arădenilor au fost marcate de Cristea (dublă), Fabry, Omondi, Trif, Dumiter şi Halaf, potrivit pagini de Facebook a clubului UTA.

Antrenorul Mircea Rednic a început cu Robert Popa - Diogo Rodrigues, Râpă, Al. Benga, R. Trif - Joao Pedro, Cr. Mihai, David Andrei - Omondi, Ezekiel, Fabry.

Rezerve au fost: Aleksander Mitrovic - Anişorac, van Durmen, Samson Abris, Raoul Cristea, Ekmekci, Halaf, Calotă, Dumiter

În stagiul din Slovenia, UTA a pierdut primele două partide de verificare, 1-2 cu campioana Bosniei-Herţegovina, Borac Banja Luka, şi 1-3 cu formaţia bosniacă FK Sarajevo.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel