Superliga Romaniei Dinamo București pregătește o surpriză fanilor. Ce proiect urmează să apară

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal Dinamo București va lansa în curând un proiect pentru fanii „câinilor roșii”.



Dinamo TV, canalul de comunicare cu suporterii „câinilor roșii”

Clubul de fotbal Dinamo București pregătește lansarea unui canal prin intermediul căruia fanii dinamoviști să rămână mai aproape de echipă. Concret, prin intermediul Dinamo TV, suporterii „câinilor roșii” vor putea accesa conținut special, precum interviuri exclusive, analize, dar și vizionarea meciurilor copiilor și juniorilor care sunt legitimați la club.

De asemenea, prin acest canal vor fi transmise toate noutățile de la echipa „alb-roșie”, precum transferuri sau informații despre jucătorii actuali.

„În mod realist, cred că vom da drumul în luna ianuarie. Mai sunt niște lucruri de pus la punct, dar în primul rând vrem să facem lucrurile la un anumit standard. Lucrurile de calitate necesită timp până să le pui în practică. Va fi gata în ianuarie.

Nu am dat drumul până acum pentru că au fost alte priorități. Nu putem să demarăm foarte multe proiecte în același timp și de aceea am decis să mai amânăm.

În primul rând, ne dorim să fie conținut de calitate și exclusiv. Vrem să transmitem toate meciurile de la juniori și academie pentru că nu pot fi văzute nicăieri.

Vrem să facem și emisiuni de tip podcast și să devină principala sursă de informare a suporterului dinamovist prin acest conținut dedicat clubului Dinamo. Fanii vor putea intra direct pe DinamoTV și să găsească acolo toate informațiile de care au nevoie, iar sursele media să devină complementare. 

Vor apărea și glorii ale lui Dinamo, jucători actuali, interviuri cu noile transferuri, intervenții de la stadion, înainte, la pauză și după meciuri, analize ale partidelor.”, a transmis Romeo Bănică, directorul de marketing al clubului Dinamo, potrivit Fanatik.

După disputarea a 12 etape în Superliga României, Dinamo se clasează pe loc de play-off (5), cu 18 puncte. Următorul meci al echipei conduse de Zeljko Kopic va avea loc duminică, 20 octombrie, într-un derby cu FCSB, partidă programată la ora 21:00, pe Arena Națională.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei





pixel