Superliga Romaniei Dinamo București continuă să crească tineri fotbaliști. Contract până în 2029

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal bucureștean a anunțat prelungirea înțelegerii contractuale cu doi jucători în vârstă de 18 ani.



Frații Alexandru și David Irimia și-au prelungit contractul cu echipa condusă de Zeljko Kopic până în anul 2029. 

„Irimia la puterea a doua, până în 2029”

„Cei doi frați, Alex și David, au prelungit înțelegerea cu Dinamo până în 2029. Puștii născuți în 2006, cu 2 zile înainte de aniversarea clubului, au îmbrăcat prima dată tricoul alb-roșu la grupele de juniori, unde au evoluat din iulie 2019.

3 ani și jumătate mai târziu, au debutat împreună la prima echipă a clubului nostru, în același minut 81 al partidei cu Unirea Constanța, din Liga a II-a.

La cât mai multe reușite, Câinilor!”, au transmis oficialii dinamoviști, pe pagina de Facebook.

Mijlocașul central Alex Irimia a evoluat doar în prima etapă a noului sezon al Superligii, meci în care Dinamo a pierdut pe terenul CFR-ului, scor 2-3. El a fost introdus în locul lui Cătălin Cîrjan, în a doua parte a meciului.

Spre deosebire de fratele său, fundașul dreapta David Irimia a fost împrumutat în liga a II-a de fotbal, la Metaloglobus București. Acesta a evoluat în cinci partide în tricoul divizionarei secunde, reușind să înscrie un gol.

Tot în cursul zilei de astăzi, oficialii dinamoviști au anunțat transferul lui Ahmed Bala Ahmed, mijlocaș nigerian în vârstă de 19 ani. Acesta a fost cedat imediat sub formă de împrumut la CS Tunari, gruparea din al treilea eșalon.

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Ahmed Bala Ahmed (19). Printre calitățile care l-au adus în atenția clubului nostru se numără viteza și controlul foarte bun al mingii”, a scris gruparea bucureșteană pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel